Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LJ Peak a ajuns la o înțelegere cu Utsunomiya Brex

LJ Peak a ajuns la o înțelegere cu Utsunomiya Brex

În ultimele două meciuri de pe teren propriu din stagiunea 2019-2020, U-BT Cluj-Napoca a reușit să le învingă pe Medi Bayreuth și pe CSM CSU Oradea. Ambele partide au fost foarte echilibrate, fiind ajudecate de clujeni după niște faze spectaculoase reușite de LJ Peak.

Americanul de 24 de ani a ajuns la Cluj-Napoca la începutul lunii februarie și a devenit imediat unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Mihai Silvășan. Acesta i-a luat locul lui Artis Ate în confruntările din Liga Națională și Cupa României, arătând niște calități deosebite.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro) on

În cele cinci partide disputate în FIBA Europe Cup și Liga Națională, LJ Peak a avut medii de 16 puncte, 4.6 recuperări și 1.6 pase decisive. De asemenea, fostul jucător al Georgetown University a fost decisiv în încleștările cu Medi Bayreuth și cu CSM CSU Oradea, făcându-se remarcat printr-un slam-dunk spectaculos și patru puncte înscrise în câteva secunde.

Conform lui Emiliano Carchia, LJ Peak a semnat în Japonia, cu Utsunomiya Brex, formație din primul eșalon al țării. Echipa este situată în Tochigi, joacă în Brex Arena, o sală de 2900 de locuri, iar antrenor este Ryuzo Anzai.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    DonDiablo
    Pierdere pentru U,un jucator foarte bun,marcator,detenta impresionanta,a avut impact mare in joc,ma mir că nu a fost păstrat in lot,mult peste Ate,totusi profile diferite.Sa vedem daca vine altu mai bun atunci nu e pierdere,dar e mult pana departe.

    cu 3 ani în urmă (13.06.2020) Raspunde
  • pipzn :

    Mda
    Nu pot presupune decat ca a prins un contract sensibil mai bun.

    Altfel, daca vorbim despre public, sa mergi sa joci intr-o sala de 2900 cand la Cluj cred ca au fost putine meciuri cu mai putin de 3000 de spectatori mi se pare ciudat.
    Iar daca e vorba un contract urmator, daca tot a vrut sa plece, la orice alta echipa din Europa ar fi avut vizibilitate mai mare decat in Japonia. S-ar putea sa fie un pas in spate pentru cariera sa daca nu va deveni vizibil ca urmare a vreunei selectii in ceva reprezentativa nationala.

    cu 3 ani în urmă (13.06.2020) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    Păcat
    Oare de ce nu l-au păstrat. Cred că era un jucător de calibru lui Dykes, care ar fi adus un plus de valoare și un spectacol . Haide U-BT

    cu 3 ani în urmă (13.06.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!