Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LNBM: Bilanțul fiecărei echipe la startul Grupei 11-18

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
29.01.2023

LNBM: Bilanțul fiecărei echipe la startul Grupei 11-18

Sezonul de Liga Națională continuă și pentru grupările care au ratat calificarea în Top 10. Spre deosebire de ultimele sezoane, anul acesta vom avea parte și de o luptă la retrogradare. Echipele care au ratat calificarea în elita campionatului au fost repartizate în lupta pentru locurile 11-18.

La fel ca în Top 10, bilanțul la start al echipelor va fi determinat de rezultatele directe cu celelalte echipe cu care au fost colege de conferință. Fiecare formație va juca opt meciuri, pe sistem tur-retur, cu adversarele din cealaltă conferință. Aceste jocuri vor determina clasamentul pentru play-out. Seriile de aici se vor juca pe sistemul 3 din 5 și vor determina echipele ce pică în Liga 1.

Iată recordul celor opt echipe înaintea primelor meciuri din faza a doua:

  1. CSM Galați: 6-0
  2. CSM Petrolul Ploiești: 5-1
  3. CSM Târgu Mureș: 4-2
  4. CSA Steaua București: 4-2
  5. CSM Focșani: 2-4
  6. CSM Miercurea Ciuc: 2-4
  7. CSM Târgu Jiu: 1-5
  8. Laguna București: 0-6

*foto: Mihail Oprescu/csmploiesti.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!