Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LNBM – Etapa IV – MVP: Zoran Krstanovic

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.10.2014

Zoran Krstanovic este cel mai bun jucător al etapei a 4-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin, ediția 2014/2015, în vederea Total Baschet. Pivotul sârb a legitimat la SCM U Craiova a avut o contribuție majoră la victoria echipei sale asupra lui U BT Cluj-Napoca, scor 90-86.

Titular de drept în garnitura lui Andelko Mandic, “Zoki”, așa cum este alintat de către suporteri, a stat pe parchet pe parcursul celor 40 de minute. El a avut 8/14 la aruncările de 2 puncte, 4/4 la aruncările de la 3 puncte și 5/6 de la aruncările libere, pentru un total de 33 de puncte. Krstanovic a mai adăugat liniei sale statistice 9 recuperări, 2 intercepții, 3 posesii pierdute și 2 capace. Index-ul de eficiență al pivotului a ajuns la 36 de unități.

Zoran Krstanovic este primul jucător de la SCM U Craiova care primește această în acest sezon din partea Total Baschet.

Performerii etapei:

- puncte: Zoran Krstanovic (SCM U Craiova)– 33

- recuperări: Milivoje Bozovic (SCM U Craiova), Darius Hargrove (U BT Cluj-Napoca), Leonard Filip (Timba Timișoara), Bill Amis (Steaua CSM), Ante Krapic (CSM-U Oradea) - 11

- pase decisive: Dee Brown (CSU Asesoft Ploiești) – 9

- intercepții: Brandon Johnson (CSU Sibiu) - 4

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!