Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LNBM – Etapa XVIII – MVP: Titus Nicoară

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.02.2015

După etapa cu numărul 18 a Ligii Naționale de Baschet Masculin, ediția 2014/2015, Total Baschet îl desemnează pe Titus Nicoară, cel mai bun jucător al rundei. Internaționalul român a fost principalul artizan al Stelei CSM EximBank în succes repurtat în fața lui CSM-U Oradea, cu scorul de 92-79.

Trimis încă din prima secundă pe parchet de către Niksa Bavcevic, Titus Nicoară a stat pe parchet din de 30 de minute și 21 de secunde. Extrema de forță a terminat partida cu 24 de puncte, 15 recuperări și 2 intercepții. Fost jucător la Oradea, Titus a înscris 11/16 de la 2 puncte și 2/2 de la linia de libere, având două tentative nereușite și de la mare distanță. Fără posesie pierdută, indicele de eficiență al lui Titus Nicoară a urcat la 34 de unități în timp ce la capitolul „+/-” a înregistrat +16.

Titus Nicoară a ajuns la cel de al 3-lea double-double stagional după cel reușit împotriva Oradei. În acest sezon, extrema de forță are medii de 14.5 puncte, 7.2 recuperări și 1.1 pase decisive în 28:57 de minute jucate în 16 partide din Liga Națională de Baschet Masculin.

Performerii etapei:

- Puncte: Aliaksandar Pustahvar - 28

- Recuperări: Titus Nicoară – 15

- Pase decisive: Radenko Pilcevic, Michal Kremen - 8

- Intercepții: Buster Perkins, Darius Hargrove - 4

- Capace: Danilo Mijatovic, Chris Cooper, Andreas Glyniadakis - 3

- Eficiență: Bill Amis - 35

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM Timișoara sorin :

    corectare
    Cele mai multe puncte in aceasta etapa au fost marcate de Bogdan Popescu de la BC Timisoara.Acesta a reusit 29 de puncte in meciul impotriva echipei Gaz Metan Medias.

    cu 9 ani în urmă (10.02.2015) Raspunde
  • YMCA alin67 :

    eficienta
    Acest criteriu este,conform denumirii,determinant privind aportul unui jucator de baschet la performanta echipei sale.Avand in vedere ca in acelasi meci din care a fost ales MVP-ul si tot de la echipa invingatoare,a fost un jucator cu o eficienta superioara (si cu un indice +/- mai bun),de ce nu a primit acesta titlul respectiv?

    cu 9 ani în urmă (10.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!