Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LNBM MVP-Etapa 13: Maksym Korniyenko

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
08.01.2019

BCM U Pitești s-a impus pe teren propriu, scor 96-92, după un sfert 3 controversat, care a durat nu mai putin de 13 minute și 32 de secunde. Oficialii clubului oltean s-au adresat către FRB, în speranța rezolvării acestei probleme.

Maksym Korniyenko a petrecut pe teren 31 de minute, timp în care a adunat 19 puncte, 8 recuperări și o pasă decisivă, toate pentru o cotă a eficienței de +15. Ucraineanul a marcat 5/16 de 2 puncte (31%), 2/3 de la 3 puncte (67%) și 3/5 de la linia de libere (60%).

În această ediție a LNBM, Maksym Korniyenko a adunat medii de 14.0 puncte, 7.3 recuperări și 1.9 pase decisive, toate pentru un indice al eficienței de +16.2 pe meci.

Căpitanul argeșenilor, Mladen Jeremic, a fost și el decisiv în victoria de duminică seara. Sârbul a jucat 29 de minute, timp în care și-a adăugat în cont 20 puncte, o recuperare și 2 pase decisive, toate pentru o cotă a eficienței de +16.

În această sezon de LNBM, Jeremic a adunat medii de 18.1 puncte, 2.3 recuperări și 2.1 pase decisive, toate pentru un indice al eficienței de +14.9 pe meci.

 

*foto: Facebook BCM U Pitești

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Bravo!
    Un jucator serios, profesionist care a jucat constant bine in acest sezon. Se pare ca avem mâna bună la jucătorii ucraineni. Mult succes si prestațiile bune să continue!

    cu 5 ani în urmă (08.01.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!