Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LNBM: MVP Etapa a XII-a: Monyea Pratt

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
06.01.2018

CSU Sibiu a obținut, vineri seara, a 5-a victorie consecutivă pe teren propriu, elevii lui Dan Fleșeriu reușind să câștige la o diferență de 7 puncte partida cu CSM CSU Oradea.: 83-76. Cel mai bun jucător al formației sibiene a fost Monyea Pratt.

Americanul lui CSU Sibiu a făcut un joc foarte bun vineri. Pratt a intrat titular iar în cele 36:23 de minute petrecute pe parchet a reușit să marcheze 22 de puncte. Jucătorul lui CSU Sibiu a avut 4/7 de 2 puncte, 2/4 de 3 puncte și procentaj maxim de la linia de libere: 8/8.

Extrema lui CSU Sibiu și-a trecut în cont și 7 recuperări, 5 pase decisive și 5 intercepții, pentru un indice al eficienței de 31 de unități.

Monyea Pratt adună, în medie, 13 puncte pe meci, 6 recuperări și 4.5 pase decisive. 

 

*foto: Cristian Cojocariu/Emoții Galben-Albastre

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    CSM
    De ce este MVP-ul etapei, că a jucat împotriva noastră? Cunosc acest deja vu, de fapt avem talentul în a face un jucător din echipa adversă MVP în fiecare etapă:(

    cu 6 ani în urmă (06.01.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Păi... da
      A fost cel mai bun jucător al nostru din victoria cu voi, decisiv în condițiile în care apărarea voastră a fost așezată să-l blocheze pe Laser. Cifrele sunt cele mai bune ale unui jucător etapa asta, iar MVP-ul nu putea fi ales decât din meciul ăsta sau din cel de la Pitești (dar de acolo nu prea a ieșit nimeni în evidență). Deci meritul vostru e că ați fost în locul potrivit la momentul potrivit... 😋

      cu 6 ani în urmă (06.01.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!