Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Look Sport transmite duelul dintre U-BT Cluj și Hapoel Holon

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
31.10.2021

Look Sport transmite duelul dintre U-BT Cluj și Hapoel Holon

Look Sport 3 va transmite duelul dintre Hapoel Holon și U-BT Cluj din etapa a treia a grupei G din Basketball Champions League. Meciul va avea loc miercuri, 3 noiembrie, de la ora 19:45.

Ardelenii au victorii pe linie în toate competițiile în stagiunea 2021/22. Printre acestea se regăsesc și cele două succese din grupele competiției europene, cu Darussafaka (66-60) și cu Brindisi (76-71).

În Liga Națională, clujenii tocmai au câștigat două meciuri în decursul ultimei săptămâni. Este vorba despre meciul restant cu SCM Craiova (90-79) și cel din etapa cu numărul șase, cu CSM Târgu Jiu (90-79).

Reamintim faptul că din acest sezon, Look Sport transmite în exclusivitate Basketball Champions League.

*foto: u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!