Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Look TV nu a mai difuzat sfertul patru al meciului dintre U-BT Cluj și Fenerbahce

Look TV nu a mai difuzat sfertul patru al meciului dintre U-BT Cluj și Fenerbahce

U-BT Cluj și Fenerbahce a avut parte de un amical extrem de interesant în BTArena din Cluj-Napoca. Elevii conduși de Vujosevic și Silvășan au pierdut la un singur punct meciul contra lui Fener, scor 66-67.

Fanii baschetului românesc nu au putut însă să se bucure de partidă. Asta pentru că Look Tv, televiziunea care a asigurat transimisiunea meciului, a întrerupt difuzarea partidei la începutul sfertului 4.

Televiziunea care chiar are origini clujene a preferat să difuzeze un derby din campionatul de fotbal spaniol între Barcelona și Valencia. Meciul a fost însă transmis în alte șase țări, inclusiv de televiziunile din Serbia sau de postul tv al clubului Fenerbahce.

Gestul făcut de Look Tv se aseamănă cu momentul în care Digi Sport a întârziat să transmită sfertul de finală din Cupa României, sezonul 2017/2018, partidă care s-a terminat după trei reprize de overtime! De asemenea, Digi a transmis înregistrat o partidă a naționalei României: tocmai victoria „Vulturilor” contra Olandei din calificările pentru EuroBasket 2019.

De asemenea, de reamintit că nicio televiziune română nu va transmite ultimul act al Campionatului Mondial din China care se va juca duminică, 15 septembrie, între Argentina și Spania.

În același registru ar intra și momentele în care televiziunile preiau interviurile produse exclusiv de Baschet.ro, fără să mai precizeze sursa. 

*foto: paginademedia.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    Clasic românesc
    Începi una și termini altă. Rușine să le fie

    cu 4 ani în urmă (15.09.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!