Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lotul lui Fenerbahce care va face deplasarea la turneul League of the 4

Lotul lui Fenerbahce care va face deplasarea la turneul League of the 4

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va găzdui la finalul acestui săptămâni League of the 4, un turneu amical la care vor participa U-Banca Transilvania, Fenerbahce Beko, Partizan Belgrad și Mornar Bar. Echipa antrenată de Zeljko Obradovic a anunțat lotul care va face deplasarea în România, din care vor lipsi însă două dintre starurile de la Fener, Luigi Datome și Nando De Colo. 

De asemenea, nu vor fi prezenți pe parchetul din arena clujeană alți doi baschetbaliști importanți, Kostas Sloukas și Melih Mahmutoglu. Toți cei enumerați au fost sau sunt încă angrenați la Campionatul Mondial din China alături de echipele lor naționale.

Lotul lui Fenerbahce Beko pentru League of the 4 este alcătuit din următorii jucători:

  • Efe Ergi Tirpanci
  • Ekrem Sancakli
  • Leo Westermann
  • Joffrey Lauvergne
  • Nikola Kalinic
  • Jan Vesely
  • Egehan Arna
  • Ahmet Düveri̇oğlu 
  • Bobby Dixon 
  • Derrick Williams 
  • Berkay Candan 
  • Tarik Biberovic

Programul turneului organizat de Sports Festival este următorul:

Sâmbătă, 14 septembrie

Ora 18.00:  Partizan Belgrad NIS – Mornar Bar

Ora 20.25: Fenerbahce Beko – U-Banca Transilvania

Duminică, 15 septembrie

Ora 18.00: finala mică

Ora 20.00: finala mare

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU1919 :

    TB aceeasi marie cu alta palarie
    Salutare tuturor,

    Acelasi studentU, acum cu 1919. Pt ca profesionistii de la TB nu au catadicsit in cateva saptamani de cand tot ii rog sa ma ajute sa imi recuperez contul original sa faca treaba asta, m-am decis sa imi fac un cont nou.

    La cate discutii am avut cu ei as putea crede ca o fac intentionat dar stiind atat de bine cum lucreaza mai probabil e doar lipsa de interes si competenta in rezolvarea unei probleme a unui utilizator. Fie el si printre cei mai activi de pe site-ul lor - nu ca si cum asta m-ar face mai special decat un utilizator cu 10 comentarii, dar macar ar putea, intr-o lume normala sa ridice o spranceana care sa activeze o mana pe un mouse sa rezolve o problema banala.
    That being said, mi-am luat abonament din prima zi cand s-au pus in vanzare si voi fi la sala sambata - duminica. Dupa World Cup-ul vazut in ultimele saptamani pe calculator, turneul asta live nu poate pica decat foarte bine. Jucatori de super clasa vazuti live. Bine ca nu se suprapun meciurile WC - finala mare in 15 sept ora 15.00 cu league of the 4 :D

    Haide U, sa inceapa sezonul!

    cu 4 ani în urmă (10.09.2019)
    • CS Gaz Metan Mediaș admin:

      StudentU
      Buna Studentu,

      Informația pe care o prezentați aici nu e tocmai adevărată. Ne-ați trimis 3 mail-uri și v-am răspuns la toate cele 3 mail-uri. Ultimul mail a venit din partea noastră și in final v-am rugat să ne comunicați dacă ați reușit să vă recuperați user-ul. Nu am mai primit niciun mail din partea dvs.

      Din mail-urile trimise reiese că aveți mai multe adrese de mail, un user mai vechi fiind pe o adresă de mail, iar user-ul StudentU pe o altă adresă de mail pe care v-am trimis-o. Recuperarea parolei este simplă, trimiteți un link de recuperare a parolei pe adresa de mail aferentă contului studentU și vă logați pe contul de respectiv de mail de unde dați un click și vă recuperați contul. Din ce înțeleg, probabil că nu mai cunoașteți parola contului de mail aferentă user-ului studentu. Ne pare rău, dar aici nu vă putem ajuta.

      Nu am preluat parolele de pe vechiul site tocmai din motive de securitate, pentru protejarea dvs. Din ce înțeleg veți fi prezent la meciurile din weekend de la Sala Sporturilor. Vom fi si noi prezenți. V-am trimis un mail cu un număr de telefon pe care îl puteți contacta și împreună vom încerca să parcurgem pașii de recuperare a utilizatorului, asta doar în cazul în care doriți să ne vedem :)

      cu 4 ani în urmă (10.09.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU1919:

      salut
      merci de raspuns.
      desi nu pot proba pe site, pt ca nu pot include poze in comentariu, putem proba fata in fata faptul ca v-am trimis doua mailuri in 1, respectiv 4 septembrie, la care nu am avut nici un raspuns.
      Acum am verificat si am primit mailul cu numarul de telefon.

      Da, problema e ca nu mai stiu parola si cand trimit pentru recuperarea parolei ce se scurtcircuiteaza si mi se activeaza un cont mai vechi.

      De vazut ne putem vedea, sigur. Nu-s chiar atat de anonim. Am preferat si prefer sa imi pastrez anonimitatea in comunitatea TB ca si pe alte platforme. Asta nu inseamna ca nu ne putea vedea sa rezolvam problema.

      Va voi suna.

      Merci pt raspuns si email.

      cu 4 ani în urmă (10.09.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!