Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Louis Darby, cel mai bun om al Energiei în derby-ul cu SCM U Craiova

Radu Bărăian

Radu Bărăian
06.10.2014

Americanul Louis Darby a fost cel mai eficient jucător al Energiei în meciul pierdut pe teren propriu în compania celor de la SCM U Craiova, scor 72-73. Darby şi-a făcut serios simţită prezenţa pe toate fazele jocului, având într-adevăr o evoluţie foarte bună, care, din păcate pentru el şi echipa sa, nu a fost de ajuns pentru a aduce şi victoria. 

Cipriotul Antonis Constantinides l-a trimis pe jucătorul de peste ocean pe teren încă din prima secundă, iar până la final Louis a bifat 27:46 minute. În tot acest timp, extrema Energiei a avut 4 aruncări reuşite din 7 încercări de la 2 puncte (57%), una din una de la mare distanţă (100%), respectiv 3 din 3 din dreptul liniei de fault (100%), totalizând astfel 14 puncte, fiind cel mai bun marcator al gazdelor. Totodată, Darby şi-a mai trecut în cont 6 recuperări, 2 pase decisive, 3 intercepţii, dar şi 3 posesii pierdute, totul pentru un indice la eficienţă de 19 unităţi. 

Energia a făcut un meci bun împotriva Craiovei, cedând victoria doar în ultima secundă a partidei. Astfel, nu doar Darby a avut o prestaţie solidă, acesta fiind ajutat în special şi de Michal KremenGiordan Watson şi Nemanja Milosevic. Cehul Kremen a terminat jocul cu 13 puncte, 5 recuperări, o pasă decisivă, o intercepţie şi o minge pierdută, având 16 la eficienţă. De cealaltă parte, Watson a acumulat 11 puncte, 5 assist-uri, 3 mingi recuperate, 3 mingi câştigate şi 2 pierdute pentru 13 la productivitate. Ultimul, dar nu cel din urmă, Nemanja Milosevic a totalizat 12 puncte, 7 mingi prinse la panou, o pasă decisivă, o intercepţie şi 2 mingi pierdute, terminând astfel cu 10 la eficienţă. 

*Foto: Mirela Oprea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!