Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Louis Darby, posibil să lipsească de pe parchet în duelul cu BC Timișoara

Radu Bărăian

Radu Bărăian
16.10.2014

CS Energia Târgu Jiu a anunțat prin intermediul site-ului oficial al clubului faptul că, americanul Louis Darby se confruntă cu probleme medicale, iar prezența sa în confruntarea de duminică cu BC Timișoara este incertă. Conform acestora, se pare că americanul a suferit o leziune musculară.

Antonis Constantinides, antrenorul Energiei, a vorbit despre accidentarea elevului său, spunând printre altele că probleme medicale au avut în această săptămână la antrenamente și alți doi jucători.

A fost o săptămână foarte grea pentru noi în ceea ce privește pregătirea. La ultima conferință de presă am explicat și care au fost motivele. Cătălin Vlaicu și Vasile Ștefan au fost plecați pentru turneul de 3×3, plus că am avut și unele mici accidentări, și aici mă refer la Kremen și Minea. Aseară a fost pentru prima dată când, după o săptămână, am fost cu toții la antrenament și începusem pregătirea pentru meciul cu Timișoara. Din păcate am avut o accidentare destul de serioasă a lui Louis Darby și nu știm dacă el se poate recupera pentru meciul de duminică. Șansele sunt destul de slabe, dar asta este, și accidentările fac parte din viața unei echipe. Are o problemă musculară, o problemă pe care a mai avut-o și săptămâna trecută. A făcut un control și nu este ceva grav, dar aseară această problemă musculară s-a agravat. Trebuie protejat pentru că avem nevoie de Louis. Cu el sau fără el trebuie să câștigăm meciul cu Timișoara. Încercăm să ne pregătim cât mai bine pentru meciul de duminică, un meci foarte important pentru noi și este posibil să-l jucăm fără unul dintre jucătorii de bază. Indiferent de situație vrem să câștigăm acest meci”, a spus cipriotul pentru csenergia.ro. 

În primul meci de campionat, cel pierdut de olteni în compania rivalei regionale SCM U Craiova, Darby a fost prezent pe parchet preț de 28 de minute, timp în care și-a trecut în cont 14 puncte și 6 recuperări. În runda secundă, echipa din orașul lui Brâncuși a stat. 

Meciul cu Baschet Club Timișoara se va disputa duminică, 19 octombrie, de la ora 17:00, la Târgu Jiu. 

*Foto: csenergia.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!