Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Louis Darby reușește triple double în victoria cu Gaz Metan Mediaș

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.04.2012

Energia Rovinari a revenit în această seară în seria cu Gaz Metan Mediaș, adjudecându-și victoria la o diferență de 20 de puncte, scor 89-69.

Principalul artizan al victoriei, Louis Darby, a înregistrat în cadrul aceste confruntări cel de-al doilea triple double al său din actualul sezon. În aproximativ 37 de minute de joc, jucătorul american a adunat 24 de puncte, 11 recuperări și 11 pase decisive pentru un indice total de 39 la eficiență. 

Acesta a avut o contribuție însemnată atât pe faza ofensivă, cât și în apărare, reușind un total de 9 aruncări din acțiune dintr-un total de 13 încercări, 5 libere marcate din 7 acordate și niciun fault.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Bravo !!!
    O prestatie excelenta a lui Louis, ca de altfel a intregii echipe si o pregatire foarte buna a jocului facuta de coach Nikolic in conditiile in care banca Energiei este cam scurta !

    cu 12 ani în urmă (18.04.2012) Raspunde
  • louisdarby13 :

    LOUIS DARBY IS THE BEST
    MEDIAS A FOST VARZA IN MECIUL 3!

    cu 12 ani în urmă (19.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!