Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Luca Năstruț va face parte din lotul lui CSM Oradea

Luca Năstruț va face parte din lotul lui CSM Oradea

Luca Năstruț va face parte din lotul lui CSM Oradea.

 

La mulți ani, Luca Năstruț! 🎂 🦁Și bun venit la CSM Oradea! 🎁 Vestea de a face pasul la echipa mare e cadoul nostru...

Posted by CSM Oradea on Monday, August 10, 2020

Astfel, baschetbalistul în vârstă de 17 ani, component al Academiei CSM Oradea, va face pasul spre echipa de seniori în sezonul 2020/2021. 

Năstruț este component al naționalelor de tineret ale României. Jucătorul de poziția 2 a participat la Europeanul U16 - Divizia B în anul 2019. În cadrul acelui turneu, desfășurat la Podgorica, Năstruț a adunat medii statistice de 8,6 puncte, 1,8 recuperări și 1 pasă decisivă în cele 8 partide în care a fost folosit de antrenorii Branko Cuic și Sergiu Popa.

în cursul ultimelor săptămâni CSM Oradea i-a mai anunțat pe Pavle Reljic, Aaron Broussard, Nikola Markovic, Arturas Valeika și Dragan Zekovic. De asemenea, mai rămân sub comanda lui Cristian Achim următorii jucători: Giordan Watson, Cătălin Baciu, Bobe Nicolescu, Tudor Fometescu și Edward Petrescu.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!