Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lucas Tohătan a avut cea mai reușită prestație din acest sezon în succesul cu SCM Timișoara

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
05.01.2023

Lucas Tohătan a avut cea mai reușită prestație din acest sezon în succesul cu SCM Timișoara

CSO Voluntari a învins-o pe SCM OHMA Timișoara și a continuat forma bună pe care o traversează sub comanda lui Ainars Bagatskis. Troublemakers au câștigat duelul din Banat cu scorul de 97-72, în una dintre cele mai reușite evoluții din acest sezon. Ilfovenii au ajuns la un bilanț de 6-5 prin acest succes și se apropie cu pași repezi de al doilea loc în Conferința B.

Partida de miercuri seara a adus și cea mai reușită prestație personală din această stagiune pentru Lucas Tohătan, unul dintre cele mai importante transferuri la capitolul jucătorilor autohtoni din această vară. Împotriva echipei pentru care a debutat în LNBM, baschetbalistul român a totalizat 15 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive și 2 intercepții.

Numărul de puncte marcate reprezintă un record personal în ediția actuală de campionat. Lucas a primit 26 de minute în acest meci, iar indicele său de eficiență a fost de +19. CSO Voluntari a fost la +20 în minutele petrecute de fostul jucător al Sibiului pe teren.

Tohătan are medii de 8 puncte, 1.6 recuperări și 2.6 pase decisive în cele 11 meciuri cu procentaje de 46% de la 2 puncte, 37% din spatele semicercului, respectiv 73% de la linia aruncărilor libere.

Următorul meci pentru CSO Voluntari reprezintă o nouă ocazie de revanșă. Vicecampionii României primesc vizita lui Dinamo București în etapa cu numărul 14 din LNBM, după ce în tur, gruparea din Ștefan cel Mare s-a impus cu 74-70.

*foto: Facebook/CSO Voluntari

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sorin Buta :

    Lucas
    Cât a jucat la Sibiu avea linia asta statistică aprape la fiecare meci, la Voluntari a trebuit să treacă juma’ de sezon

    cu 1 an în urmă (05.01.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!