Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lucas Tohătan a câștigat Skills Challenge

Lucas Tohătan a câștigat Skills Challenge

Lucas Tohătan este cel mai „îndemânatic” tânăr jucător român. Sportivul Sibiului a reușit să câștige competiția de Skills Challenge, după ce a trecut în finală de Luca Colceag.

În competiția de skills au participat opt tineri jucători români. E vorba de Lucas Tohătan (CSU Sibiu), Tudor Fometescu (CSM Oradea), Enzo Vescan (CSM Oradea), Mihai Măciucă (BCM U Pitești), Christian Chițu (CSM Petrolul Ploiești), Luca Colceag (U-BT Cluj), Marcu Badiu și David Vida (ambii CSO Voluntari).

Cum s-a desfășurat U23 Skills Challenge:

Sferturi
Lucas Tohătan vs Tudor Fometescu – victorie Tohătan
Enzo Vescan vs Mihai Măciucă – victorie Vescan
Christian Chițu vs Luca Colceag – victorie Colceag
Marcu Badiu vs David Vida – victorie Badiu

Semifinale

Lucas Tohătan vs Enzo Vescan – victorie Tohătan
Colceag vs Marcu – victorie Colceag

Finală

Tohătan vs Colceag – victorie Tohătan

Lucas Tohătan are un sezon foarte bun la CSU Sibiu. El a jucat în 28 de meciuri în care a adunat 12,2 puncte, 4,3 pase decisive, 2,2 recuperări, pentru un indice de +12,8 la eficiență. Datorită prestațiilor sale, Lucas a fost numit în Echipa NORD de la All-Star Game.

*foto: facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!