Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lucas Tohătan este MVP-ul etapei cu numărul 23

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
14.03.2022

Lucas Tohătan este MVP-ul etapei cu numărul 23

Pentru prima dată după mult timp, toate meciurile etapei din Liga Națională s-au desfășurat fără reprogramări. Runda cu numărul 23 a adus mai multe surprize, printre care se numără și înfrângeri pentru primele două clasate ale sezonului trecut.

BC CSU Sibiu a fost protagonista șocului acestei săptămâni din Liga Națională. Galben-albaștrii au trecut de U-BT Cluj cu scorul de 85-82, în Sala Sporturilor Transilvania. Pentru Șepcile Roșii, a fost primul eșec al acestei stagiuni din LNBM.

Lucas Tohătan a fost cel mai bun jucător de pe teren în confruntarea de vineri și a câștigat premiul de MVP al etapei 23 după evoluția sa convingătoare.

Conducătorul de joc al lui CSU Sibiu a reușit un season-high, iar la final a terminat cu 22 de puncte, 3 pase decisive, 2 recuperări, totul pentru un indice al eficienței de +21 și doar o minge pierdută. El a înscris 6/11 aruncări din acțiune, 3/5 aruncări de la distanță și 7/7 de la linia de libere.

Cea mai importantă aruncare a meciului i-a aparținut tot lui Tohătan, care a înscris un coș de la distanță, cu mai puțin de 20 de secunde rămase de jucat, la 80-78 pentru echipa sa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro)

Următorul meci pentru BC CSU Sibiu este restanța cu Dinamo București. Duelul va avea loc în data de 16 martie, pe terenul ardelenilor, de la ora 17:00.

*foto: Facebook/BC CSU Sibiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • Pop Dorel :

    Bravo Lucas!!!
    Un exemplu de dăruire ,seriozitate ,multă muncă și talent.La mulți ani (23 de ani minunati) mult noroc și sănătate.

    cu 2 ani în urmă (15.03.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!