Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lucas Tohătan și Miguel Angel Hoyo, declarații înaintea partidei cu Dinamo

Lucas Tohătan și Miguel Angel Hoyo, declarații înaintea partidei cu Dinamo

BC CSU Sibiu și CS Dinamo București se înfruntă astăzi, 16 martie, într-o partidă restantă care contează pentru etapa a 21-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Întâlnirea din Sala Transilvania o să fie televizată.

Înaintea partidei cu bucureștenii, Lucas Tohătan și Miguel Angel Hoyo au oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook BC CSU Sibiu:

„Va fi un meci foarte greu, cel cu Dinamo. Venim după un meci în care am fost solicitați fizic foarte tare. Trebuie să ne concentrăm la fiecare detaliu, atât în apărare, cât și în atac și sperăm ca fanii să vină și acum în număr la fel de mare și să ne susțină. Hai CSU!” (Tohătan)

Hoyo spune că formația sa trebuie să uite de succesul împotriva lui U-BT Cluj, pentru că urmează încă un meci dificil pe teren propriu.

„Echipa se simte bine. Când reușești să câștigi, întotdeauna îți crește încrederea, dar acum cel mai important lucru este să ne folosim de această încredere și să continuăm să jucăm bine. Nu trebuie să ne relaxăm, pentru că Dinamo este într-o formă bună. Ei și-au câștigat ultimele jocuri, este o echipă dificilă, care joacă foarte fizic și foarte bine și trebuie să ne așteptăm la un meci dificil pe teren propriu. În mod cert o să avem nevoie, din nou, de ajutorul fanilor. Împotriva Clujului a fost fantastic, dar acesta este un meci nou și trebuie să uităm de ce s-a întâmplat cu U-BT și să ne gândim doar la Dinamo acum.”

Întâlnirea de la Sibiu începe la ora 17.00 și poate fi urmărită în direct pe Digisport 4, LookSport și YouTube FRB TV.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!