Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lucas Tohătan: „Trebuie să luăm pas cu pas fiecare fază”

Lucas Tohătan: „Trebuie să luăm pas cu pas fiecare fază”

CSU Sibiu se deplasează la Cluj-Napoca pentru primul meci al seriei cu U-BT din debutul playoff-ului Ligii Naționale de Baschet Masculin, întâlnirea din BTarena fiind programată marți, 3 mai.

Înaintea duelului cu prima clasată la finalul sezonului regulat, Lucas Tohătan a acordat un scurt interviu în exclusivitate pentru baschet.ro, atrâgând pentru început atenția asupra fiecărei faze din meciul de marți (03.05):

„Cu siguranță este o mare diferență între sezonul regulat și playoff, cu atât mai mult cu cât jucăm cu prima clasată. Trebuie să luăm pas cu pas fiecare fază, să dăm tot ce putem și să ne apărăm cât mai bine.”

Sibiul a putut învinge U-BT Cluj în ultimul meci direct, administrând alb-negrilor primul eșec în campionat atunci. Întrebat dacă se poate repeta momentul bun, Tohătan a spus:

„Eu cred că se poate, dar cu foarte multă muncă, determinare și în special concentrare.”

Sportivul spune că este nevoie de un efort colectiv pentru a câștiga, adăugând și că o să încerce să se ridice la nivelul partidei din returul sezonului regulat:

„Cu siguranță pentru a câștiga acest meci va fi nevoie de un efort colectiv. Eu personal o să dau tot ce pot și sper să fac un meci la fel de bun ca și cel de acasă.”

Lucas Tohătan a fost declarat cel mai bun jucător U23 din Liga Națională în sezonul 2021-2022, acesta amintind că și antrenamentele individuale au contribuit la această distincție:

„Sunt foarte fericit că am ieșit cel mai bun jucător U23 din campionat. Cu siguranță m-au ajutat și antrenamentele individuale și după cum spuneam, munca nu trădează niciodată.”

U-BT Cluj și CSU Sibiu deschid prima rundă de playoff, marți (03.05), de la ora 17.00 într-un joc care va putea fi urmărit pe Digisport 3, Prima Sport 2 și YouTube FRB TV.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

3 comentarii la aceasta stire:
  • Pop Dorel :

    Adevărat!!!
    Munca nu trădează niciodată, multa bafta în continuare și să ajungi acolo unde ți-ai propus ,eu am foarte mare încredere ca vei ajunge.

    cu 1 an în urmă (03.05.2022)
    • Mircea1919:

      Talent
      E unul dintre cei mai talentați jucători români din ultimii 20 de ani

      cu 1 an în urmă (03.05.2022)
    • CSM CSU Oradea Ion777:

      Tohatan
      e cam singurul jucator roman din campionat, restul sunt si ei peacolo

      cu 1 an în urmă (03.05.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!