Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lucian Chirof: „Ceea ce ne dorim cu toţii este calificarea în play-off”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.01.2016

Etapa a 17-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin programează în Trivale partida dintre BCM U Pitești și CSM CSU Oradea. Jucătorul echipei gazdă, Lucian Chirof a prefațat partida cu orădenii, pentru site-ul oficial al grupării argeșene. Românul lui BCM U Pitești se așteaptă la un test dificil în compania echipei bihorene însă speră ca munca depusă la antrenamente în săptămâna premergătoare jocului să-i ajute să obțină victoria. Lucian Chirof se bazează și pe aportul fanilor la partida ce se ca desfășura duminică, 24 ianuarie:

„Ne aşteaptă un meci mai mult decât dificil, asta din prisma faptului că întâlnim una dintre cele mai puternice echipe ale campionatului românesc. Oradea este o formaţie ce are jucători capabili să decidă singuri soarta unui joc. Lotul este unul puternic iar antrenorul este unul pe măsură.

În ceea ce ne priveşte pe noi, sper să meargă jocul aşa cum ne dorim. Ne-am pregătit intens la antrenamente, suntem pregătiţi să luptăm pentru victorie. Este clar că nu mai există loc pentru greşeli. Ceea ce ne dorim cu toţii este calificarea în play-off şi vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a o obţine.

Suntem mai mult decât mândri de fanii pe care îi avem. Le mulţumesc mult pe această cale pentru susţinerea acordată şi îi aştept în continuare alături de noi. Cu ajutorul lor, sunt sigur că putem învinge duminică!”

foto: scmpitești.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea cikosh :

    Alaturi de Cristi Achim
    Toti ne apreciaza antrenorul in afara de noi... noi vrem sa scapam de un antrenor pe care multi si-ar dori sa il aiba.... Domnule Birta si domnule Sere, sper sa va dea Dumnezeu intelepciunea sa il pastrati multe sezoane de acum incolo pe acest domn antrenor Cristian Achim!!!

    cu 8 ani în urmă (24.01.2016) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    cikosh
    Am citit articolul de 2 ori, nu scrie nimic de Achim. Ceva probleme in paradis ?

    cu 8 ani în urmă (24.01.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Achim
    Din câte știu eu Achim are toată susținerea lui Sere și a conducerii clubului și ceea ce e mai important, are și susținerea sponsorilor principali. Probabil se referea la criticile anumitor suporteri.

    cu 8 ani în urmă (24.01.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!