Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lucian Pătraşcu: "La acest nivel nu se mai pune problema unei echipe favorite"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
24.01.2012

Miercuri, 25 ianuarie, la Sala Sporturilor din Târgu Mureş se anunţă o partidă echilibrată între formaţia locală şi CS Gaz Metan Mediaş. Etapa trecută, mureşenii s-au înclinat în deplasarea de la Bucureşti şi nu îşi mai permit alţi paşi greşiţi. De partea cealaltă, medieşenii se află într-o perioadă de tranziţie în care doresc să repare chimia echipei.

Total Baschet a stat de vorbă cu Lucian Pătraşcu care ne-a afirmat că se aşteaptă la o partidă grea, într-un meci în care nu există echipă favorită. Referitor la noul fundaş de origine croată, managerul grupării de pe Târnava Mare este de părere că s-a integrat, însă nu în proporţie de 100%.

Cum vedeţi partida cu Târgu Mureş ? Există o favorită ?

Din punctul meu de vedere, meciul va fi foarte echilibrat, deoarece se întâlnesc două echipe foarte valoroase ale campionatului. Nu cred că la acest nivel se mai pune problema unei echipe favorite. Chiar dacă joci acasă sau în deplasare.

Putem menţiona faptul că ambele formaţii se află într-o perioadă nu foarte bună ? Adică mureşenii au pierdut la Bucureşti, iar echipa medieşeană încearcă să se regăsească ?

În principiu, da, putem spune, însă trebuie să menţionăm că CSM Bucureşti nu mai este echipa din turul campionatului. Va pune probleme multor formaţii. Noi ne-am lecuit cu ei. Un meci cu CSM Bucureşti nu mai este aşa simplu. Nu cred că este vorba de o regăsire, având în vedere că am efectuat mai multe modificări în lot. Încercăm să omogenizăm echipa.

S-a întegrat Ivan Tomeljak ?

Eu zic că s-a integrat, chiar dacă nu 100%. Având în vedere că el cunoaşte campionatul nostru, se va acomoda mult mai uşor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!