Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lucian Pătraşcu: "S-ar crea un precedent periculos dacă Ploieşti va juca la Brazi confruntarea cu Iaşi"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.02.2012

În cursul zilei de azi, CSU Ploieşti şi CS Politehnica Unirea CSŞ Iaşi au ajuns la o înţelegere, ca partida de la Iaşi să se desfăşoare la Brazi. FRB nu a dat un răspuns în acest caz, însă, anul trecut, nu a fost de acord ca Gaz Metan să joace la Mediaş confruntarea programată la Iaşi.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, managerul Lucian Pătraşcu a afirmat că s-ar crea un precedent periculos dacă FRB ar fi de acord cu această înţelegere.

Nu ar fi corect pentru că anul trecut când noi am vrut să jucăm acasa partida programată la Iaşi, FRB a intervenit şi nu ne-a lăsat. S-ar crea un precedent periculos dacă FRB ar lăsa cele două echipe să joace la Brazi. Ar fi un lucru descalificant.

Întrebat dacă va face memoriu în cazul în care jocul se va disputa la Brazi, având în vedere că apoi este programată confruntarea cu CSU Ploieşti, Pătraşcu a răspuns negativ.

Totuşi, dacă aşa va fi, noi nu vom face memoriu, chiar dacă jucăm cu Ploieşti în următoarea etapă. Nu ne sperie echipa prahovenilor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!