Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lucian Petraşcu: "Ce s-a întâmplat în aceste trei meciuri a fost un jaf ordinar"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
05.05.2012

CSU Ploieşti s-a impus în această seară la Sala Sporturilor din Brazi cu scorul de 96-88 şi a avansat în finala Diviziei A masculine de baschet. Deşi se anunţa un duel extrem de echilibrat gruparea prahoveană a trecut de CS Gaz Metan Mediaş cu scorul de 3-0 la general şi va întâlni pe BC Timişoara în ultimul act al competiţiei.

Mai citiţi şi:

ACTUALIZAT. Șerban Sere: "Nu cred că face cinste Asesoftului să câştige în o asemenea manieră"

Într-o declaraţie acordată după meciul de la Brazi, managerul Lucian Petraşcu ne-a declarat că îi este ruşine că face parte din baschetul românesc.

Îmi este ruşine că fac parte din baschetul românesc, iar ce s-a întâmplat în aceste trei meciuri a fost un jaf ordinar. Nu am niciun dubiu când afirm acest lucru. Adică să marcăm un coş de trei puncte şi după un minut să îl anulezi şi să spui că a fost de două. Atât am de spus.

Oficialul medieşean nu este singurul care s-a plâns după un meci din playoff disputat în compania celor de la CSU Ploieşti. Managerul orădenilor, Şerban Sere, a declarat după meciul 2 că "Nu cred că face cinste Asesoftului să câştige în o asemenea manieră".

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!