Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Maciej Jamrozik: „Oradea este unul dintre cei mai buni adversari ai grupei”

Maciej Jamrozik: „Oradea este unul dintre cei mai buni adversari ai grupei”

CSM Oradea joacă astăzi împotriva Legiei Varșovia, în prima etapă a FIBA Europe Cup. Formația poloneză se află la a doua participare în competiția europeană și vine după o victorie obținută împotriva lui Start Lublin.

Înainte de plecarea din Varșovia, Maciej Jamrozik, antrenorul secund al Legiei, a prefațat confruntarea cu Oradea, pentru site-ul oficial al clubului.

Oradea este unul dintre cei mai buni adversari ai grupei. O echipă puternică, experimentată ce are jucători care au evoluat în trecut în liga poloneză. Holt, Richard, Markovic sunt jucători foarte buni care se descurcă excelent în liga din România. Oradea e o echipă fizică și, cu siguranță, va încerca o apărare variată, dar noi încercăm să ne pregătim pentru asta, astfel încât să nu ne întrerupă ritmul. Vrem să practicăm un baschet inteligent și să reacționăm la felul cum Oradea joacă în defensivă. Suntem pregătiți atât din punct de vedere tactic, cât și din punct de vedere mental. Dacă suntem eficienți, atunci vom rămâne în lupta pentru victorie până la final.

De asemenea, Grzegorz Kaminski, unul dintre baschetbaliștii autohtoni din lotul alb-verzilor, a vorbit despre importanța pe care cupele europene o au pentru o formație.

Cupele europene adaugă calitate și îți permit să acumulezi experiența de care avem atât de multă nevoie în campionatul național. Așadar, așteptăm cu nerăbdare primul meci din FIBA Europe Cup. Antrenorii ne-au prezentat planul de joc. Ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut și pe indicațiile care ni s-au dat. Sper să jucăm, în primul rând, ca echipă. Vom întâlni o echipă care are jucători înalți și experimentați. Cred că Oradea poate fi comparată cu Stal Ostrow (n.r. campioana Poloniei și vicecampioana FIBA Europe Cup). Sunt formații similare.

Disputa dintre CSM Oradea și Legia Varșovia începe la ora 19:00 și este transmisă, în direct, pe Digisport 3 și pe YouTube.

*foto: legiakosz.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!