Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Maksim Kovacevic: „Este un meci important pentru noi”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
07.02.2015

Gaz Metan se deplasează duminică, 08 februarie, pe terenul celor de la BC Timișoara, acolo unde vor disputa partida ce constă pentru etapa a 18-a a LNBM. Noua achiziție a medieșenilor, Maksim Kovacevic a vorbit despre această confruntare.

Suntem pregătiți pentru acest meci. Este un meci important pentru noi. Suntem într-un ritm bun după două victorii la rând. Mergem relaxați acolo, dar echipa trebuie să fie concentrată și sperăm să obținem o nouă victorie mare în deplasare. Ne așteaptă un meci foarte dificil, cu siguranță. Au jucători foarte buni, un antrenor foarte bun. Joacă foarte mult pick and rolls și în primul rând trebuie să ne concentrăm pe apărare și să fim deștepți în ofensivă să fructificăm contraatacuri. Vom vedea, niciodată nu se știe.

Acesta vorbește despre Liga Națională:

Liga a crescut foarte mult în ultimii ani. Liga Națională a devenit din ce în ce mai serioasă, vin jucători de calitate, antrenori de calitate, iar nivelul baschetului crește de la an la an.

foto: Istvan Bertalan

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!