Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Malcolm Lee, noul transfer al lui CSO Voluntari

Malcolm Lee, noul transfer al lui CSO Voluntari

CSO Voluntari a mai anunțat un transfer în cursul zilei de astăzi, 8 august. Malcolm Lee se alătură trupei antrenate de Sasa Ocokoljic. Baschetbalistul american vine din Grecia, unde a jucat ultima dată pentru Rethymno Cretan Kings.

Malcolm Lee are 30 de ani, măsoară 1.96 metri și este un jucător de pozițiile 2-3. El a absolvit la UCLA în 2011 și a fost draftat cu opțiunea 43 de Chicago Bulls în vara aceluiași an. În NBA a jucat timp de trei sezoane pentru Minnesota Timberwolves și Philadelphia 76ers. În această perioadă a fost lăsat și la echipele de G-League și a bifat 36 de partide în cel mai puternic campionat din lume.

Malcolm Lee a făcut parte din „trade-ul” care au trimis drepturile pentru Nikola Mirotic la Chicago Bulls. El a primit un contract garantat pentru trei sezoane, chiar dacă a fost selectat în runda a 2-a a NBA Draft 2011.

Primul contact cu baschetul european l-a avut în sezonul 2016/2017 când a evoluat pentru Trabzonspor. Stagiunea următoare a împărțit-o între Tigers Tubingen și Igokea Aleksandrovac. Kolossos Rodou a fost echipa lui Lee în sezonul 2018/2019. Ultima dată a evoluat tot în Grecia la Rethymno Cretan Kings.

Malcolm Lee a jucat 16 partide în ultima stagiune din Grecia și a adunat medii statistice de 5.7 puncte, 4.8 recuperări și 2.2 pase decisive în 22 de minute jucate pe meci.

În cariera sa, Malcolm Lee a mai evoluat pentru Brujos de Guayama în Puerto Rico.

5 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Da
    Voluntariul lui IG arată foarte bine sezonul viitor, cu un backcourt foarte tare. Dacă va găsi și un al doilea pivot de calitate, chiar vor fi o pretedentă serioasă la treapta a treia a podiumului.

    cu 3 ani în urmă (08.08.2020) Raspunde
  • FC Argeș Pitești S. C. :

    Echipa bună
    Au un lot echilibrat, cu siguranta de primele 6. Pentru ei va fi un avantaj ca se joacă fără spectatori, sunt săli in care presiunea publicului conta destul de mult. Chiar dacă Timișoara și Dinamo au reușit să facă surprize plăcute, nu le vad sezonul acesta in primele 6. Sibiu, Craiova și Pitesti alături de Voluntari cred ca se vor bate pentru primele 4 locuri, bineînțeles plus Cluj si Oradea care par a fi cu un pas în fața.

    cu 3 ani în urmă (08.08.2020) Raspunde
  • uplifter :

    Voluntari
    Impresionant ce jucători și-au putut aduce! Și cand te gândești ce mărime are localitatea și ce număr de locuitori...
    Pe hârtie as zice ca Voluntariului pleacă de pe poziția a treia a grilei de start cu șanse chiar sa incurce și mai sus.
    Asta dacă se va da startul vreodată...

    cu 3 ani în urmă (08.08.2020)
    • Csm.O:

      .
      E posibil sa se amâne începutul campionatului. Cu spectatori cel puțin anul acesta 0 șanse. Sunt curios ce protocol va avea frb si ce variantă de rezervă. Dacă se continuă asa, se poate sa avem un campionat cu 8 echipe cum au propus turcii ca varianta de rezervă. La cum e organizată federația mi-e teamă să nu se întâmple ce s-a întâmplat în fotbal...unde a fost dezastru.

      cu 3 ani în urmă (09.08.2020)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca 1234567 :

    Voluntari
    Pe bani de la primărie se pot face echipe bune, din păcate nu se prea atrag investitori privați in sportul românesc și te trezești că o localitate ca Voluntari are echipe în prima ligă la toate sporturile.

    cu 3 ani în urmă (08.08.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!