Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Malcolm Lee se desparte de CSO Voluntari

Malcolm Lee se desparte de CSO Voluntari

CSO Voluntari a anunțat despărțirea de Malcolm Lee, baschetbalistul american fiind în lotul ilfovenilor din 2020 încoace. Pe lângă Lee, vicecampioana României a rămas până acum fără Marcu Badiu și Vlad Moldoveanu.

Malcolm Lee a ajuns la CSO Voluntari în stagiunea 2020/2021, evoluând înainte în Grecia la Rethymno Cretan Kings. Cu ilfovenii, baschetbalistul a câștigat de două ori Cupa României și a devenit vicecampion în LNBM în sezonul recent încheiat.

Fundașul a avut medii de 6.3 puncte, 3.1 recuperări, 0.7 pase decisive și 0.6 intercepții în 2021/2022, jucând 24 de partide în campionat.

Americanul a contribuit cu 4.0 puncte, 1.5 recuperări și 0.3 assist-uri în 4 meciuri pentru ilfoveni în cupă, unde CSO Voluntari și-a apărat trofeul cucerit în 2020/2021.

Lee a lipsit în multiple ocazii pe parcursul stagiunii 2021/2022 din diverse motive medicale și a avut medii mai modeste în ambele competiții interne față de primul an petrecut la Voluntari.

În total, americanul a avut 64 de meciuri alături de CSO Voluntari, luând în calcul aparițiile în LNBM, Cupa României și SuperCupa României.

*foto: Elis Iordache

1 comentariu la aceasta stire:
  • pipzn :

    Nu
    am vazut prea multe meciuri ale Voluntariului (cu exceptia, desigur, a celor jucate cu "U" pe care le-am vazut integral indiferent de competitie si partial cu Oradea) si nici istoricul accidentarilor sale. Dar din ce am vazut consider ca evolutiile sale au fost mult sub ce are in cv / carte de vizita.

    cu 1 an în urmă (09.06.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!