Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mandic: "Am jucat sub nivelul nostru obişnuit. Apărarea a fost un dezastru!"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
09.12.2012

SCM "U" Craiova a cedat duminică seara în confruntarea susţinută pe teren propriu, scor 92-116, în faţa campioanei României. Prahovenii s-au impus într-un meci în care au beneficiat de 52 de aruncări libere.

Total Baschet a stat de vorbă cu Andjelko Mandic, tehnicianul craiovenilor declarându-ne că s-a confruntat cu mai multe probleme medicale înaintea acestui duel. Întrebat ce părere are de raportul aruncărilor libere, Mandic nu a dorit să vorbească prea mult pe marginea acestui subiect.

Prima înfrângere pe teren propriu pentru Craiova. A făcut diferenţa faptul că nu aţi jucat în Sala Polivalentă?

Nu. În primul rând doresc să felicit Asesoft-ul. Este o victorie clară a prahovenilor, CSU a fost echipa mai bună din această seară. Am jucat sub nivelul nostru obişnuit. Am avut multe probleme după meciul cu Energia, mă refer la probleme medicale. Am efectuat un singur antrenamente înaintea partidei de azi, deoarece majoritatea jucătorilor au întâmpinat tot felul de probleme. Dzambic nu s-a putut antrena, Drăguşin a avut unele probleme, respectiv Petrişor.

Să înţeleg că iar aţi efectuat antrenamente alături de jucători?

Nici dacă intram eu la antrenamente nu eram destui (râde)! Acum serios vorbind, nu pot spune că este cauza principală pentru acest eşec, dar este unul dintre motivele principale. Trei zile nu ne-am putut antrena aşa cum ar fi trebuit. Am jucat modest azi, defensiva a fost un dezastru! Ofensiv am stat bine, dar am primit prea multe puncte. Nu mă plâng, nu vreau să pun presiune pe jucători, ci vreau să-i felicit pentru că, luând în considerare condiţiile date, nu am putut juca mult mai bine. Poate puţin mai bine puteam să jucăm, dar mult mai bine nu prea.

Ce părere aveţi de raportul aruncărilor libere?

Nu este o întrebare pentru mine. Respect criteriul de departajare şi nu am nimic de comentat referitor la maniera de arbitraj.

A fost tempo-ul prea ridicat pentru Craiova având în vedere banca scurtă de care dispuneţi?

S-au marcat multe puncte, de ambele părţi, deoarece defensiva a fost foarte slabă atât a noastră, cât şi a prahovenilor. Cred că diferenţa s-a făcut în prima repriză. Ploieşti este o echipă experimentată care, dacă conduce la pauză la o diferenţă considerabilă, rar mai pierde. Tempo-ul nu a fost ridicat, dar dacă nu ne antrenăm e greu să joci la intensitate maximă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!