Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Davis ratează seria cu CSM CSU Oradea

Eduard Popa

Eduard Popa
21.05.2018

marcel davis csu sibiu

CSU Sibiu are nevoie foarte mare de victorie în a doua partidă din semifinala playoff-ului LNBM, în compania celor de la CSM CSU Oradea. Elevii lui Dan Fleşeriu au pierdut primul duel din această serie, pe teren propriu, scor 81-78.

Mai mult, Dan Fleşeriu nu s-a putut baza în acest meci pe conducătorul de joc Marcel Davis, unul dintre cei mai în formă baschetbalişti din Top 6 şi playoff. De altfel, americanul va absenta tot restul seriei de playoff. Davis a fost nevoit să se întoarcă de urgenţă în SUA din cauza unor probleme urgente de familie.

Potrivit informaţiilor din cadrul clubului, Davis va rata mai mult ca sigur seria cu CSM CSU Oradea, oficialii sibieni nevrând să pună presiune pe Marcel într-o chestiune delicată.

Davis s-a întors în acest sezon la Sibiu după accidentarea lui Kevin Capers. El a strâns medii de 9,3 puncte pe meci, cu 15 puncte reuşite pe întâlnire în seria cu Craiova.

În locul său va juca chiar Capers, recuperat după accidentarea care l-a ţinut departe de parchet timp de 6 luni.

*foto: Dragoş Dumitru

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu JCN :

    Pacat
    Davis ajunsese unul dintre cei mai importanti jucatori ai echipei in acest moment al sezonului.Poate ca valoric, Capers e peste el dar la momentul asta Davis era esential pentru noi.
    Oricum , Dan a subliniat si in alte randuri ca familia e cel mai important lucu pentru el si vrea ca si jucatorii lui sa simta acest lucru asa ca e normal ca l-au lasat sa plece.

    cu 5 ani în urmă (21.05.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!