Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Jones: “Am demonstrat că putem bate pe oricine”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
15.02.2013

Marcel Jones

BCM U Piteşti se va deplasa la Brazi pentru partida contra celor de la CSU Ploieşti, în cadrul etapei cu numărul 22 a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Întâlnirea ce se va desfăşura la Sala Sporturilor din localitate va avea loc duminică cu începere de la ora 18:00. Argeşenii au moralul ridicat după victoria înregistrată împotriva celor de la BC Timişoara cu scorul de 76-65.

Iată ce a declarat Marcel Jones, unul dintre cei mai importanţi jucători ai celor de la BCM U Piteşti, înaintea partidei contra prahovenilor:

Ce părere ai despre meciul câştigat contra Timişoarei?

A fost un meci bun pentru noi, dar greu per ansamblu. Ştie toată lumea că Timişoara este o echipă foarte bună, aşa că a trebuit spun eu să ne întrecem pe noi în acestă partidă.

Ai avut o evoluţie bună...

Da, şi mă bucur mult pentru acest lucru. Am avut un start mai ezitant, însă când a fost nevoie mi-am intrat în ritm. În special pe final de meci am fost la înălţime şi până la urmă e important că mi-ai ajutat echipa să câştige. Doar împreună suntem mai puternici.

Pentru moralul echipei şi al tău, cât de mult contează acest succes?

Foarte mult, mai ales că adversarul a fost unul puternic. Acum ştim cum trebuie să evoluăm şi în continuare, şi, ce e şi cel mai important trebuie să muncim mai mult.

Urmează partida contra celor de la Ploieşti. Ce aşteptări ai?

Da, va fi un meci puternic. Asesoft e campioana României, deci nu va fi uşor. Să nu uităm că vom evolua departe de casă şi trebuie din nou să facem un meci peste aşteptări. Însă am demonstrat că putem bate pe oricine.

Întâlnirea va fi transmisă în direct pe Digi Sport 3.

foto: Laura Haraba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!