Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Jones: “Orice meci este dificil în această fază”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
12.04.2013

Marcel Jones

BCM U Piteşti va întâlni pe teren propriu pe CS Farul Constanţa, în cadrul play-out-ului Ligii Naţionale de Baschet masculin. Marcel Jones a prefaţat pentru Total Baschet seria din play-out cu Farul Constanţa.

Va fi greu, orice meci este dificil în această fază. Până la urmă, totul se va decide în câteva jocuri. Atenţia, concentrarea şi valoarea va face diferenţa, sper eu în favoarea noastră. Pornim ca favoruţi, mai ales că jucăm primele două jocuri acasă. Însă vor veni să se bată şi trebuie să fim concentraţi pentru a nu avea surprize. Dacă avem 2 la 0 în primele jocuri, putem spune că va fi mai uşor. Însă doar în teren se va face diferenţa.

În 26 de meciuri disputate în sezonul regulat, Jones a avut medii de 16.1 puncte, 5.7 recuperări, 1.5 pase decisive, 2.0 intercepții și 2.0 posesii pierdute pentru un coeficient de 16.8 la eficiență.

Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!