Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Jones s-a accidentat în Meciul 2 al seriei Pitești - Constanța

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.04.2013

Marcel Jones, extrema echipei BCM U Pitești, a suferit o accidentare în Meciul 2 al seriei pe care BCM U Pitești și Farul Constanța o dispută în playout-ul Ligii Naționale. Meciul s-a încheiat cu victoria argeșenilor, scor 78-74.

Americano-neozeelandezul a suferit o entorsă în primul sfert al partidei amintite. El a fost retras pe bancă și nu a mai revenit pe teren până la finalul partidei.

În 9 minute de joc, Jones a a avut 1/4 la aruncări pentru un total de 2 puncte, 2 recuoperări, o intercepție, o pasă decisivă și o posesie pierdută.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!