Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: „A fost o victorie în care echipa a jucat aproape de valoarea ei”

Paul Olar

Paul Olar
24.12.2015

 

U-Banca Transilvania le-a oferit suporterilor un cadou frumos înainte de Crăciun, învingând categoric pe CSM CSU Oradea.

Prestația de marți seara l-a încântat pe Marcel Țenter, cel care a declarat:

„Am jucat un meci foarte bun și mă bucur că ne-am creat ocazii foarte bune să înscriem și am făcut-o. Am avut foarte multe situații bune și la Sibiu, dar nu am reușit să le fructificăm. Astăzi am înscris și am controlat un meci pe care noi îl considerăm de primă mână. Este doar o fază în care toată lumea încearcă să câștige meciuri. Victoria ne bucură, pentru că am reușit să o obținem în fața propriilor fani. A fost o victorie în care echipa a jucat aproape de valoarea ei, dar așteptăm meciuri mult mai bune în continuare. În formula asta am jucat mult mai aproape decât ce vreau eu, deci nu știu să vă spun acum dacă vor fi schimbări.”

*Foto: Manases Sandor/u-bt.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Bla bla bla
    O schimbare reusita ar fi a ta.

    cu 8 ani în urmă (25.12.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!