Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: ”Am controlat în întregime meciul de la Pitești!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.11.2011

U Mobitleco Cluj Napoca a învins cu 72 - 58 pe BCM U Pitești.

La finalul întâlnirii Marcel Țenter a remarcat faptul că echipa sa a controlat în totalitate meciul și că nu a clacat în momentele din debutul ultimului sfert când adversarii s-au apropiat și la patru puncte. 

Totodată antrenorul lui U Mobitelco este bucuros că elevii au trecut peste înfrângerea cu Elan Chalon din EuroChallenge.

Am avut un meci pe care l-am controlat în întregime și deși echipa din Pitești a opus o rezistență foarte mare în special în începutul sfertului 4 am reușit să tratăm finalul jocului cu mult mai multă maturitate comparativ cu meciurile trecute. Mă bucur că jucătorii au trecut peste oboseala fizică și dezamăgirea înfrângerii din EuroChallange și au reusit să etaleze un baschet bun. Acum ne pregătim pentru următoarea etapă din cupele europene, a spus Țenter pentru site-ul oficial al echipei din Cluj Napoca.

Marți, 15 noiembrie, U Mobitelco va juca al doilea meci din sezonul 2011/12 al EuroChallenge, în deplasare la Antwerp Giants.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!