Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Ţenter: „Am pus accentul pe jocul colectiv, nu pe individualităţi”

Andrada Comănici

Andrada Comănici
06.03.2011

Marcel Tenter”U” Mobitelco BT Cluj Napoca şi-a trecut în cont încă o victorie, una cu atât mai importantă cu cât a fost obţinută într-o partidă cu o adversară directă în lupta pentru titlu, Gaz Metan Mediaş, cu scorul de 91-80. Tehnicianul universitarilor s-a declarat încântat de victoria obţinută în acest meci în care clujenii au fost în mod cert echipa superioară, însă a remarcat o uşoară scădere de formă în jocul americanului Kyndall Dykes, care nici în meciul cu medieşenii, dar nici în cel precedent, de la Târgu Mureş, nu a evoluat la nivelul cu care a obişnuit publicul:

După ce am pierdut la Târgu-Mureş ne-am dorit foarte mult să câştigăm astăzi, ne-am concentrat toate forţele pe acest meci. Mai avem şase meciuri din retur şi ne dorim să terminăm cât mai sus. Dykes nici astăzi nu a evoluat la cota lui normală, nici la Mureş nu a făcut-o săptămâna trecută. Atunci a luat câteva acţiuni pe cont propriu şi ne-a stricat jocul colectiv. Toată săptămâna am pus accentul la antrenamente pe jocul colectiv, nu pe individualităţi.

Rob Thomson, care a evoluat în sezoanele trecute la Gaz Metan Mediaş, a avut o evoluţie bună împotriva fostei sale echipe. Americanul a pus victoria clujenilor pe seama dorinţei foarte mari de a obţine o victorie, ca urmare a eşecului din etapa precedentă:

După ce am pierdut la Târgu-Mureş ne-am dorit foarte mult să câştigăm astăzi, ne-am concentrat toate forţele pe acest meci. Mai avem şase meciuri din retur şi ne dorim să terminăm cât mai sus.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Ceragem :

    What?
    Majoritatea actiunilor lui Dykes sunt si au fost pe cont propriu. Cand a jucat colectiv nu ia pasat nimeni si nu a prea inscris, cand a jucat individual "a facut mai multa branza".

    cu 13 ani în urmă (07.03.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!