Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Ţenter: "Am venit după o înfrângere şi trebuia să arătăm o altă determinare"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.10.2011

Duminică seara într-un meci transmis în direct de către Digi Sport, U Mobitelco Cluj-Napoca nu a întâmpinat mari probleme în a se împune în faţa echipei CSM Oradea, scor 86-71. A fost un meci în care orădenii au fugit mereu după egalare, având unele momente bune însă chiar şi aşa nu au putut să treacă la conducere cu excepţia primului minut de joc.

La finalul partidei Marcel Ţenter a declarat pentru u-mobitelco.ro că echipa trebuia să arate altă determinare având în vedere că a revenit la Cluj după o înfrângere. De asemenea tehnicianul clujenilor este de părere că s-a practicat un joc bun în defensivă în timp ce Mijovic i-a ajutat foarte mult în ambele planuri.

Am venit dupa o infrangere care nu trebuia sa aiba loc si a trebuit sa aratam o alta determinare. Am facut un joc bun inclusiv in defensiva iar Mijovic ne-a ajutat foarte mult, a aratat ca este un jucator foarte valoros chiar daca vine dupa doua zile in care nu s-a antrenat din cauza unui virus intestinal. Pentru noi vine o perioada foarte dificila insa este normal sa fie asa, e normal sa ne dorim sa fim in lumea buna a baschetului european, sa fim acolo trebuie sa ne obisnuim cu ritmul acesta de joc.

Referitor la campania europeană, Ţenter afirmă că la Cluj ar mai putea ajunge un pivot însă acest lucru depinde de mai multe aspecte.

Pentru campania europeana ne dorim foarte mult sa ne intarim sub panou insa aducerea unui pivot depinde de cateva lucruri. Vom vedea in decursul saptamanii viitoare daca vor reusi sa le indeplinim.

În momentul de faţă U Mobitelco are la activ patru victorii şi o singură înfrângere în Divizia A masculină de baschet.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!