Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Ţenter:"Avem forţa de a învinge Mureşul"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
24.02.2011

Marcel ŢenterMarcel Ţenter, antrenorul pricipal al lui U-Mobitelco Cluj Napoca crede, înaintea partidei cu BC Mureş, că, în ciuda dificultăţii partidei, echipa sa are forţa necesară pentru a învinge.

"Stiu ca vom avea un meci greu la Targu Mures, insa consider ca avem forta necesara sa ii invingem pe terenul lor. Mai ales ca suntem constienti ca avem nevoie de revansa fata de ei dupa eliminarea din Cupa! Este o infruntare importanta pentru noi, pe care o abordam cu maxima seriozitate, trebuie sa ne dovedim valoarea intr-o sala frenetica si impotriva unor jucatori de valoare individuala ridicata", a declarat Marcel Ţenter pentru site-ul oficial al clubului.

BC Mureş a eliminat pe U Mobitelco în optimilile de finală ale Cupei României după ce s-a impus în ambele manşe, cu 82 - 68, respectiv 66 - 65 

Partida dintre cele două formaţii va avea loc sâmbătă, 26 februarie, şi va conta pentru etapa cu numărul 23 a Diviziei A

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!