Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: „Băieții au răspuns pozitiv la cerințele noastre”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.08.2015

Foto: Andor Marton

”U” BT Cluj-Napoca și CSU Atlassib Sibiu au deschis seria meciurilor amicale din presezon. Cele două cluburi s-au întâlnit miercuri seară, la complexul sportiv de la Cheile Grădiștei, în județul Brașov. Partida a fost oficiată de doi arbitri din municipul Brașov fără a se contabiliza însă scorul duelului. La finalul jocului Marcel Țenter a oferit o declarație site-ului oficial al clubului clujean.

Incheiem perioada de pregatire de la munte cu un joc cu Sibiul, in care am vrut sa vedem lucrurile pe care le-am pregatit in aceasta perioada, una de altfel foarte intensa si cu incarcatura foarte mare. Baietii au raspuns pozitiv la cerintele noastre si putem incepe faza a doua a pregatirii din presezonul acesta, cu o saptamana de pregatire pe plan local, la Cluj. Vrem sa multumim pe aceasta cale compexului Fundata de la Cheile Gradistei si in special domnului Garbacea, pentru conditiile excelente pe care, in sfarsit, le avem si in Romania. De asemenea, multumim si echipei de fotbal FC Universitatea, care a venit sa ne sustina la meci!. 

”U” BT Cluj-Napoca va continua pregătirea pe plan local până la debutul Cupei Energia de la Târgu Mureș Jiu, programată a avea loc pe 29 și 30 august. De menționat că din lotul clujean lipsește în continuare Kyndal Dykes, acesta urmând să se alăture colegilor săi în zilele ce urmează.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    UBT
    Cupa Energia de la Targu Jiu :D in ultima fraza!

    cu 8 ani în urmă (21.08.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!