Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: „Consider că noi am pierdut acest meci pe faza ofensivă”

Paul Olar

Paul Olar
20.12.2015

U-Banca Transilvania a suferit un eșec în Derby-ul Ardealului, consemnat sâmbătă seara. Sibienii s-au impus dramatic, scor 66-65, într-o dispută ce l-a dezamăgit pe Marcel Țenter.

Tehnicianul a fost nemulțumit de prestația băieților săi în atac, ținând totuși să își felicite adversarii pentru rezultatul obținut.

„Felicit echipa sibiană pentru victorie, au muncit ca și noi. Consider că noi am pierdut acest meci pe faza ofensivă, deoarece procentajele noastre la trei puncte sunt derizorii. Este greu să câștigi în momentul în care ai mereu aruncări libere și culmea, shooteri foarte buni din echipa noastră nu au reușit să înscrie. Am reușit să facem un efort mai mare pe latura defensivă ca să compensăm cumva această lipsă a punctelor și să adăugăm puncte ușoare obținute din apărare și tranziții. După cum s-a văzut, nu a fost suficient. Am simțit că puteam să câștigăm meciul, însă echipa Sibiană a fost mai bună cu un punct și o felicit. Am ratat multe aruncări deschise, prin jucători care în mod normal trebuie să bage mingea în coș. Eu sunt optimist că o vor băga.”

Totodată, la momentul conferinței de presă, Țenter a avut nelămuriri legate de penultima acțiune a partidei, ce a oferit un duel între Kevin Hardy și Kyndall Dykes.

„În meciuri de genul acesta lucrurile sunt tensionate. Fiecare antrenor își apără echipa. Nu sunt sigur, trebuie să mă uit pe reluarea video dacă intervenția lui Kyndall Dykes la Hardy a fost valabilă. Acum, după meci, e târziu. Noi trebuie să fim mai buni pe latura ofensivă. Meciurile dintre Cluj și Sibiu sunt grele,  iar sala de la Sibiu a fost grozavă. Vreau să le mulțumesc și suporterilor noștri, pentru că au venit aici și ne-au încurajat.”

*Foto: Nagy Melinda/u-bt.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Bla bla bla
    Ma plictisesti, baiete..

    cu 8 ani în urmă (20.12.2015) Raspunde
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    NU...
    ...nu a fost valabila!...vezi si explicatia de pe "24 secunde".
    HAI CSU SIBIU

    cu 8 ani în urmă (21.12.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!