Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: “Era normal să câștigăm”

Marius Petri

Marius Petri
25.11.2013

Gaz Metan Mediaș a câștigat partida disputată în deplasare la BC Timba, scor 94-74. Tehnicianul ardelenilor, Marcel Țenter, a oferit declarații la finalul meciului, remarcându-l în special pe Florin Popa, care a pus mari probleme echipei sale:

“A fost un meci în care am început în sfertul trei să jucăm la ritmul la care ar trebui să jucăm. Timba este o echipă ambițioasă, cu mulți jucători români care și-au depășit condiția, Popa făcând un meci foarte bun. În primele două sferturi ne-a pus probleme cu incisivitatea și cu coșurile lui. E un meci pe care era normal să-l câștigăm și ar fi trebuit ca atitudinea noastră să fie mai bună în primele două sferturi.

Trebuie să facem o schimbare în echipă, însă condițiile financiare din acest moment sunt destul de precare. Rămânem cu obiectivele noastre, chiar dacă situația din clasament nu e cea care trebuie. După părerea mea, există speranțe pentru această echipă, putem să jucăm foarte bine, cupele europene au arătat acest lucru."

Totodată, Țenter și-a exprimat opinia și în legătură cu începutul mai slab de sezon al echipei sale, declarând:

„În acest sezon am pierdut niște meciuri pe care în mod normal trebuia să le câștigăm, pe care le-am avut în mână.  Am pierdut pe baza unor greșeli copilărești făcute de jucători cu mare experiență. Probabil că și presiunea acumulată după câteva înfrângeri a contat. În meciurile din cupele europene, însă, parcă nu am avut această presiune pe umerii noștri și am jucat mult mai degajat. Dacă în campionatul intern am avut probleme cu recuperările în orice meci, în cupele europene, deși am jucat cu echipa din Ucraina sau din Rusia, i-am dominat. Se poate pune toate aceste rezultate nefavorabile pe seama presiunii, dar și pe atitudinea unor jucători care se concentrează mai mult pe meciurile din Europa decât pe cele din Liga Națională.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!