Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: „Este momentul prielnic pentru tinerii jucători să se afirme!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.12.2011

Sâmbătă, 17 decembrie, va avea loc confruntarea ce va conta pentru etapa a XIV-a, dintre U Mobitelco Cluj Napoca şi CS Dinamo.

În conferința depresîă ce a precedat această partidă tehnicianul Marcel Ţenter declară că meciul cu CS Dinamo va fi greu mai ales fără o rotaţie aşa de mare, însă va conta foarte mult ca echipa sa să joace matur.

Meciul de sâmbătă, din punctul meu de vedere, va fi greu pentru că întâlnim o echipă foarte inimoasă, cu jucători ambiţioşi şi tineri care vor să demonstreze. Va conta foarte mult în ce masură vom juca matur, în ce masură vom controla jocul şi nu vom lăsa această exuberanţă a lor să domine în teren, a spus Țenter conform u-mobitelco.ro

Cu trei jucători lipsă, tehnicianul Clujului îşi pune toate speranţele în jucătorii tineri care au încă o dată şansa de a-şi arăta disponibilitatea în meciul de sâmbătă seara.

Am la dispoziţie mai puţini jucători decât în mod normal, o rotaţie nu atât de mare, însă aşa cum s-a văzut şi în meciul cu Enisey, unii jucători tineri au prins minute bune în teren şi au arătat că se poate, aşa că am încredere că şi în meciul de sâmbata vor avea aceeaşi dorinţă şi disponibilitate de a ajuta echipa. Sper că aceasta se va vedea atât în apărare, cât şi în atac, unde nişte puncte din partea lor ne vor ajuta foarte mult.

Referitor la pretenţiile de la jucătorii nu tocmai experimentaţi şi la calitatea jocului, Marcel Ţenter a declarat că este un moment prielnic pentru ei să iasă în evidență.

Sigur că nu putem să jucăm la nivelul calitativ şi de intensitate de dinainte, pentru că este greu de făcut acest lucru cu un număr redus de jucători experimentaţi, dar acum e momentul pentru jucătorii tineri să ne ajute. Ei au fost antrenaţi de noi chiar şi câte doi ani, unii dintre ei, cred că e timpul ca această experienţă să îşi găsească finalitatea în aceste meciuri.

Întebat dacă noul transfer Jerome LaGrange va juca în această partidă, acesta a răspuns că nu știe încă și că se va decide după antrenamentul din această seară.

Vom vedea dacă noul jucător va evolua la Dinamo, sunt mai multe probleme organizatorice, dar trebuie şi să îl vedem la lucru, diseară va fi primul lui antrenament cu toată echipa şi vom vedea potenţialul lui. în funcţie de ce arată şi de pregătirea lui fizică vom vedea ce decizie vom lua.

Oficialul clujean a mai declarat că în lipsa lui Silvăşan,căpitanul echipei va fi Zoran Krstanovic, datorită valorii şi experienţei  sale.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!