Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: ”În asemenea momente se arată caracterele adevărate”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.12.2011

Tehnicianul român va avea de înfruntat următoarele două meciuri până la finele turului fără trei jucatori de bază: Morris, Chetreanu și Silvășan

”U” Mobitelco Cluj s-a impus în cursul zilei de ieri în fața celor de la SCM Craiova cu scorul de 76 la 63. Într-un meci în care au absentat atât Tyler Morris, accidentat în meciul din Fiba Eurochellenge, dar și Cheatreanu. Mihai Silvășan, căpitanul echipei a lipsit și el de asemenea. Acesta, cel din urmă, s-a ales cu accidentara gravă la spate care va necesita o inervenție chirurgicală și de asemenea trei luni de repaus.

Pus în fața faptului împlinit, tehnicianul clujean, Marcel Țenter a declarat pentru site-ul oficial u-mobitelco.ro că în aceste condiții, echipa va fi nevoită ca în pauza de iarnă să gasească ” soluţii pentru a ne completa efectivul”.

Un meci dificil în condiţiile în care avem 3 dinte jucătorii importanţi accidentaţi, Morris, Chetreanu şi Silvăşan. Este o situaţie mai grea pentru echipă dar în asemenea momente se arată caracterele adevărate. Am avut o zi grea de muncă, am câştigat meciul, dar maniera noastră de joc a avut mult de suferit. Din păcate săptămâna aceasta l-am pierdut şi pe Silvăşan. El urmează să se opereze săptămâna viitoare la spate şi va fi indisponibil în jur de trei luni. Trebuie să găsim în iarnă soluţii pentru a ne completa efectivul.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!