Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: ”În tur am pierdut la București, dar acum vrem revanșa”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
24.01.2012

U Mobitelco Cluj Napoca întâlnește miercuri, 25 ianuarie, pe CSM București.

Înaintea acestei partide Marcel Țenter, antrenorul clujenilor, spune despre adversarul echipei sale că este unul solid, cu jucători foarte buni, dar nu își face probleme în privinţa victoriei, dacă elevii săi vor pune în practică, pe teren, ceea ce au pregătit la antrenamente.

Urmează un joc foarte dificil pentru noi, împotriva unei echipe solide, cu jucători excepționali, cum sunt Martinic sau Gallimore, care joacă foarte bine împreună. Chiar și așa, dacă punem în practică tot ceea ce facem la antrenamente, cred că suntem o formație foarte greu de învins, indiferent că avem sau nu accidentați. În tur am pierdut la București, dar acum vrem revanșa. Trebuie doar să ne mobilizăm mai bine pe faza de execuție, deoarece acolo am avut ceva probleme în jocul cu Timișoara, a spus Țenter conform citynews.ro.

Partida dintre U Mobitelco și CSM București va începe la ora 19:00 și va fi în direct pe TVR 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!