Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter la primul meci împotriva fostei sale echipe

Costin Marinescu

Costin Marinescu
01.11.2012

Sala Sporturilor Mediaș
vineri, 2 noiembrie
ora 19:00
live, DigiSport 3
  Fișa meciului  

Gaz Metan Mediaș și U Mobitelco Cluj Napoca se întâlnesc într-o partidă din cadrul etapei a VI-a a LNBM, vineri seară, de la ora 19:00 și încheie un debut de weekend marcat de alte două derby-uri ale ligii.

Partida poate fi privită din mai multe unghiuri, însă cel mai interesant aspect este cel care îl privește pe Marcel Țenter. Actualul tehnician al Gazului a preluat echipa sibiană în vară, venind chiar de ”U”, echipă alături de care a debutat ca antrenor principal și a câștigat titlul de campioană a României în 2011. Meciul de față este primul al său ca adversar al Clujului din postura de tehnician.

Faptul că a sosit de la echipa clujeană nu constituie însă un avantaj pentru Țenter. Față de lotul cu care încheia sezonul trecut, ”U” arată cu totul altfel, doar Silvășan și Pop se mai găsesc pe listă în acest sezon.

Jucătorii propuși de Niksa Bavcevic, noul antrenor al clujenilor, în acest sezon au adus echipei 4 victorii din cinci partide, înfrângerea venind etapa trecută, în fața celor de la CSU Ploișeti, la capătul unui meci cu prelungiri.

Gaz Metan este pe primul loc în clasament, dar are un meci în plus față de echipele ce îi urmează. Mediașul are cinci victorii și tot o înfrângere, în etapa a 3, cu BC Mureș. Runda precedentă a adus un succes pe terenul Energiei Rovinari.

Meciul de vineri va fi arbitrat de o brigadă formată din Marius Ciulin, Laszlo Bukuresti și Alin Rosu, iar comisar a fost desemnat Radu Vaida.

4 comentarii la aceasta stire:
  • zapacitu79 :

    :)
    vedem maine box and 1 :)

    cu 11 ani în urmă (01.11.2012) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ineacsu :

    ?
    podar arbitreaza si la Ploiesti si la Medias?

    cu 11 ani în urmă (01.11.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Adi Micinic :

    @ineacsu
    Am corectat. Mersi pt observatie!

    cu 11 ani în urmă (01.11.2012) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    echipa sibiana @ Adi M
    Atata dpbd administrativ & geografic,este Ok sa scrieti "echipa sibiana"/ Tinand cont ca s-ar putea crea confunzie cu CSU Atlasib, dar si luand in considerare, competitiadintre Gaz Metan si CSU Atlasib, cred ca se poate face mentiune la echipa, ca si "echipa mediesana"

    cu 11 ani în urmă (01.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!