Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: „Le mulțumesc băieților pentru concentrare”

Paul Olar

Paul Olar
22.02.2016

U-Banca Transilvania a inaugurat faza a doua a Ligii Naționale cu un rezultat pozitiv. Formația de pe malul Someșului s-a impus în deplasarea de la Craiova, scor 74-61.

Clujenii au controlat în permanență disputa, aspect ce l-a satisfăcut pe antrenorul Marcel Țenter.

„Le mulțumesc băieților pentru concentrare, sunt bucuros că am respectat ceea ce ne-am propus să facem în acest meci. Suntem fericiți cu această victorie și suntem bucuroși că am început cu dreptul în noua fază a campionatului. Ne gândim deja la următorul joc și îi invităm pe toți fanii noștri să umple Sala Polivalentă în meciul de sâmbătă, cu Steaua, va fi un meci foarte greu și avem nevoie de sprijinul lor”, a spus Țenter, conform u-bt.ro.

*Foto: Arman Noemi

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Dupa cum era de asteptat..
    Este o regula de "aur" a antrenoratului care spune ca echipa castigatoare nu se schimba. Ce a facut pseudo-antrenorul Craiovei? Tocmai invers, si anume a introdus doi jucatori noi, care veneau dupa accidentari, tocmai in primul cinci, bulversand o echipa aflata pe val, si care venea si cu un moral de invingator asupra Clujului, de acum doua saptamani. Acest dezastru numit POPOVIC, este dupa cum a remarcat toata lumea cel mai slab antrenor pe care l-a avut Craiova de la promovarea in prima liga. Intrebarea care se pune este de ce actuala conducere a clubului il mentine ?? Raspunsul nu este de cat unul singur : datorita combinatiilor financiare facute la inceputul anului competitional, combinatii care nu pot fi stricate la mijlocul sezonului, deoarece ar pierde toate partile implicate. Si astfel suntem nevoiti sa vedem cum se duce pe apa sambetei toate eforturile unui Burlacu, Johnson si altii...
    Asa cum unii vor da socoteala pentru jaful facut la asa zisa campanie pentru CRAIOVA capitala culturala europeana, tot asa se apropie si momentul in care se va da socotela si pentru "jaful armat" care are loc in aceste zile la SCM CRAIOVA.

    cu 8 ani în urmă (22.02.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!