Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: „M-am bucurat că la ultimul meci şi latura ofensivă a început să prindă contur”

Paul Olar

Paul Olar
15.12.2015

U-Banca Transilvania dă piept astăzi cu Gaz Metan Mediaș, în a doua etapă a returului. Gruparea clujeană întâlnește o echipă ce a acumulat un singur rezultat pozitiv până la ora actuală, însă Marcel Țenter rămâne precaut, declarând:

„Ne aşteaptă un meci ca toate celelalte meciuri dificile din acest campionat, toate echipele îşi doresc să joace un baschet cât mai bun şi, indiferent de rezultat sau de situaţia în clasament, toată lumea joacă la intensitate maximă şi totul depinde până la urmă de forma din ziua meciului, aşa că eu mă aştept la un joc dificil şi aşa trebuie să gândim înainte de orice partidă. Trebuie să ne concentrăm la lucrurile noastre, pentru că asta este tema principală pe care marşăm de fiecare dată, ne interesează ca performanţa noastră să fie cât mai aproape de aşteptările noastre şi ale publicului nostru. Din punctul meu de vedere, în ultimele două săptămâni deja echipa începe să intre într-un ritm mult mai aproape de ceea ce ne dorim. M-am bucurat că la ultimul meci şi latura ofensivă a început să prindă contur şi eu sper să arătăm acest lucru şi să ne bucurăm fanii cu o victorie”, a spus antrenorul, conform u-bt.ro.

Partida demarează la ora 19:00.

*Foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!