Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: „Mă bucur că toată lumea s-a mobilizat și am obținut o victorie pe care ne-o doream”

Paul Olar

Paul Olar
13.02.2016

U-Banca Transilvania a răpus sâmbătă seara pe BC Mureș, scor 80-72. Încleștarea a avut loc la Sala Sporturilor Horia Demian, contând pentru ultima etapă a fazei I a Ligii Naționale.

Prezent la conferința de presă, Marcel Țenter a explicat succesul obținut de Jucan și compania, răspunzând întrebărilor venite din partea jurnaliștilor.

Domnule Țenter, au fost probleme cu oamenii mari în acest meci...

Da, în special pozițiile patru. S-au acumulat șase greșeli personale în 10 minute, fapt care ne-a cauzat câteva probleme. A trebuit să ajustăm jocul nostru. Am fost puțin cam lenți, deoarece deplasările acestea lungi ne afectează. Mă bucur că toată lumea s-a mobilizat și am obținut o victorie pe care ne-o doream. Dedicăm succesul publicului nostru extraordinar, care ne-a purtat spre victorie!

V-a speriat acea lovitură încasată de Branko Jorovic?

Ne-am speriat toți, nu doar Branko Jorovic. Dacă era ceva problemă, el nu putea să revină, așa că genunchiul lui ține.

Se poate spune că sfertul trei a decis meciul?

Sunt perioade în care o echipă domină run-urile, cum le numim noi. Run-urile nu sunt decisive întotdeauna, deci în economia jocului totul se reduce la sfertul patru. Depinde cum gestionezi momentele respective.

Adamovic a avut 27 la eficiență. A fost liderul pe care îl doriți?

Eu vreau ca în fiecare meci echipa să învingă, iar dacă s-ar putea ca la fiecare partidă să fie un alt lider, voi fi cel mai fericit. Sunt convins că un singur om nu poate să ducă tot campionatul, deoarece întrecerea este dificilă. Sper ca la fiecare meci să avem un lider care să ne conducă spre victorie!

Un meci destul de tensionat la final...

Da, a fost un meci între învingători. Întotdeauna când două echipe ce vor să câștige se întâlnesc ies scântei. Au fost niște limite ce nu s-au depășit, iar în afara terenului suntem prieteni. Suntem sportivi, deci nu putem să facem lucruri lipsite de bun simț.

Sunteți mulțumit de felul cum a decurs prima parte a campionatului?

Ne dorim întodeauna să fim locul unul. Noi ocupăm locul doi, ne ținem aproape de CSM Oradea. Nu e relevantă poziția acum, ci doar viitoarea poziție e importantă, care va stabili ordinea înainte de Play-Off. E convenabil, nu suntem mulțumiți decât cu locul întâi, asta ne-am dorit întotdeauna.

*Foto: Arman Noemi

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!