Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: ”Meciul trei este critic”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
29.04.2014

SCM Universitatea Craiova va întâlni CSM Oradea în meciurile 3, respective 4 (dacă mai este nevoie), contând pentru turul 1 al playoff-ului Ligii Naționale de baschet.

Meciurile din Bănie au fost prefațate de către antrenorul principal al formației craiovene Marcel Țenter. Tehnicianul oltean a mai vorbit și de cele două jocuri de la Oradea.

”Iubitorii sportului din Craiova sunt avizi de performanțe și își doresc mereu victoria. Eu unul, personal, cer timp. Avem nevoie, pe 1 mai, ca tot publicul să ne susțină, iar noi vom da totul pe teren. Meciul trei va fi unul critic, de totul sau nimic. Am încredere în băieții mei, trebuie să fim agresivi și să câștigăm acest meci. Îi simt la antrenamente că doresc să se revnșeze și sunt convins că putem întoarce rezultatul.”

Referitor la dubla de la Oradea, Țenter a declarat: ”Nici acum nu îmi explic ce s-a întâmplat în primul meci… a fost un blocaj total și nu ne-a ieșit nimic. Poate din cauză că am fost supramotivați a apărut acel blocaj. Nu am certat jucătorii, ba dimpotrivă, i-am îmbărbătat, iar în cel de-al doilea joc am arătat o altă față. Nu vreau să comentez alte aspecte, dar nu am fost lăsați să jucăm.”

10 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    ???
    Toata stima pt Tenter, il consider unul dintre cei mai buni antrenori de la noi si e un mare atu pt Craiova venirea acestuia.
    Dar, pt ca trebuie sa existe si un dar, nu inteleg ultima fraza din interviu "nu am fost lasati sa jucam". A fost o diferenta clara intre cele 2 echipe. Nu am postat nimic dupa cele 2 meciuri din respect pt fanii craioveni care erau oricum suparati si orice remarca putea da nastere unor polemici care nu isi aveau rostul. Primele 2 meciuri au fost adjudecate cat se poate de clar de Oradea, fara nici un ajutor de la arbitrii cum insinueaza Tenter. Nu zic ca nu s-a gresit, dar s-a gresit in ambele sensuri si fara a influenta meciurile.
    Nu-si au rostul astfel de "alibiuri".

    cu 10 ani în urmă (30.04.2014)
    • SCM "U" Craiova adiro:

      Forzza Stiinta
      Daca se refera la arbitraj nu prea are dreptate ,exact cum spui si tu, au fost greseli in ambele directii,iar victoria voastra a fost absolut meritata dar noi o sa incercam sa egalam la 2

      cu 10 ani în urmă (30.04.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    alibi
    In cel de-al doilea meci, nu a fost last sa joace de catre Toma, care i-a cerut in mod expres sa piarda acel joc pentru a fi si mai dramatica rasturnarea de scor pe care o va face Craiova, invingand in final cu 3 la 2.

    cu 10 ani în urmă (30.04.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Dzambic :

    soso69
    Nimeni din Craiova nu cred ca contesta victoriile CSM Oradea,este clar ca sunt cu o clasa peste noi,nimeni din Craiova nu poate spune ca arbitrajul a fost partinitor dar sa treci cu vederea atitudinea de meci amical a lui Sokk sau Dragusin,chiar daca revine dupa o accidentare nu este o scuza,daca nu e pregatit de ce se insista cu el?Meciul a fost pierdut datorita in primul rand dedicarii,atitudinii...ca si anul trecut cand ajungem in play off parca este finalul sezonului,gata...asta a fost tot acum jucam la misto.Deci soso,avem noi oltenii defectele noastre dar stim sa recunoastem superioritatea si sa felicitam pe cel mai bun,deci felicitari.Cat despre Tenter,e o declaratie gen Razvan Lucescu...care atunci cand pierde altii sunt de vina...

    cu 10 ani în urmă (30.04.2014) Raspunde
  • CS Gaz Metan Mediaș Derp :

    MT
    Hai ca asa incet, va prindeti si voi care-i treaba cu Marcel.

    cu 10 ani în urmă (30.04.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova alb&albastru :

    ....
    Probabil s-a referit la diferenta numarului de libere avute de cele doua echipe. S-a plans si Toma aici...
    http://www.gds.ro/Sport/2014-04-30/Marcel+%C5%A2enter%3A+%E2%80%9EVom+exploda+in+meciul+trei%E2%80%9C.

    cu 10 ani în urmă (30.04.2014)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      libere
      E adevarat a fost diferenta foarte mare (32 la9) dar aici e vorba si de tactica de joc. In primul meci Craiova s-a aparat execrabil si liberele acordate oradenilor au fost putine (20.
      In meciul 2 Craiova a avut o aparare agresiva si au rezultat multe faulturi (au fost peste 12 in primul sfert). In schimb in atac Craiova a incercat foarte putin patrunderile, nu le-au iesit nici tranzitiile ofensive, asa ca incercat foarte mult aruncarile de la distanta. Cand patrunzi foarte putin e normal sa obtii putine lovituri libere. Nu au avut nici o legatura arbitrii cu raportul de libere.

      cu 10 ani în urmă (30.04.2014)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      .....
      Am vazut meciurile la TV, cauza principala a infrangerilor am fost "noi", acu' la cum eram de suparat de atitudinea unor jucarori in timpul jocurilor, chiar nu am fost atent la detalii.... nu sunt masochist sa mai privesc iar meciurile, probabil declaratiile alor nostri ( mai mult asa ...ca semnal de alarma) or avea si un oarecare temei, stiti cum e cu adevaru'.... In final, eu cred ca venirea lu' Tenter la Craiova e un lucru pozitiv.... motivele le-am zis mai demult aici pe site, cand nu stiam ca va veni....

      cu 10 ani în urmă (30.04.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    MT
    Noi ne-am prins. După ce termina scarpinatul prin nas (vezi foto) poate o sa se prindă si "managerul" nostru Domnul Toma Marius. In rest își acoperă incompetentele cu fraze si îndemnuri sforaitoare...

    cu 10 ani în urmă (30.04.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Croco :

    Prea mult zgomot pentru nimic...
    Tenter se refera la deciziile arbitrilor imediat dupa momentul din sfertul patru cand Craiova s-a apropiat la 4 puncte. Atunci au fost trei decizii controversate impotriva Craiovei pe atac.... lucru care a facut sa protesteze si antrenorul si managerul... Si spun asta pentru ca am fost in sala, atat la umilinta din prima zi cat si la meciul mult mai tensionat din a doua zi.
    In rest, Oradea a fost peste noi, dar maine este o alta zi si sunt sigur ca putem castiga. Regret doar ca inainte de al doilea meci, cand i-am urat bafta managerului, nu l-am intrebat de ce nu au spus clar motivele despartirii de Tyler. Pentru ca este clar, Craiova sufera incredibil pe pozitia 5...
    Dar neputinta din primul meci a fost clar un blocaj plecat de la amestecarea noilor scheme impuse de Tenter si jocul individual pe patrunderi jucat in era Nisic. Nu sunt de acord cu cei care spun ca nu au vrut...pur si simplu si-au pierdut capul.
    Asa ca veniti maine la sala sa credem in echipa noastra, sa ne bucuram de baschet si sa acceptam pana la urma orice rezultat. Si de ce nu, sa ne facem planuri de deplasare pentru miercurea viitoare.

    PS: Toata stima pentru suporterii oradeni, am aplaudat cosurile oltenilor din mijlocul lor fara nici un fel de probleme.

    cu 10 ani în urmă (30.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!