Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: „Ne-am pierdut calmul și luciditatea din cauza unor decizii de arbitraj și nu am jucat un baschet care să ne aducă victoria"

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
22.11.2015

Ardelenii au eliminat echipa gălățeană în turul I al Cupei României, cu o dublă victorie: 85-70 la Galați respectiv 69-56 la Cluj și au crezut că vor avea o misiune ușoară și in campionat. Prestația gălățenilor din prima jumătate a partidei de Ligă Națională i-a lăsat pe clujeni fără replică, neputând să întoarcă soarta meciului.

„Am avut două sferturi nesatisfăcătoare în ceea ce privește modul de exprimare în teren atât pe faza de apărare cât și în atac. Am revenit și am câștigat ultimele două sferturi, dar a fost prea puțin. Este un moment dificil pentru noi, greu de acceptat ca la un asemenea joc care ne așteptam să fie echilibrat, ne-am pierdut calmul și luciditatea  din cauza unor decizii de arbitraj pe care nu vreau să le mai comentez. Nu am jucat un baschet care să ne aducă victoria. Deși cred foarte mult în jucători și în echipă, suntem sub așteptările mele și a celor care ne susțin”, a concluzionat antrenorul clujean Marcel Țenter.

21 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe grasu :

    Lasa-ne
    Mai lasa-ne cu declaratiile astea care sunt aceleasi de la inceputul sezonului. Sau esti capabil sa faci echipa asta sa joace si sa te mulezi pe ce jucatori ai, ceea ce eu sincer nu prea cred, sau lasa-i pe altii in locul tau. E simplu.

    cu 8 ani în urmă (22.11.2015) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    explicatie
    A gasit explicatia... Din ce am vazut la TV galatenii au controlat meciul si NINI a gasit raspuns la orice schimbare in jocul clujenilor.

    cu 8 ani în urmă (22.11.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Bla bla bla
    Iarasi sare acul la pickup, Marcele!! Out. Now.

    cu 8 ani în urmă (22.11.2015) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    U
    Sa inteleg ca de pe scaunul de antrenor se vede altfel meciul? Nu stiu cum sa zic dar de fiecare data cand echipa devenea periculoasa Nini cerea timp de odihna si reusea sa isi aduca baietii pe linia de plutire iar Tenter sa ii innece pe ai lui..... Din pacate, a luat un titlu, a avut un parcurs bun cu Medias si pe urma a inceput caderea libera....... reusind doar sa produca esecuri si dezamagiri! M-am gandit mult pana sa scriu asta pentru ca am fost unul dintre sustinatorii lui, am fost si nu voi mai fi! Tot ce a ramas din gloria lui sunt declaratii cel putin dubioase, declaratii in care nu face decat sa arunce vina pe altii! Nini a castigat meciul deoarece a stiut sa il citeasca (oare cine nu stie la cat de rudimentar face schemele mai nou) si sa contracareze orice ii venea in minte lui Tenter.....

    cu 8 ani în urmă (23.11.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Si vorba aia, cine a reusit asta? Nini.
    Daca reusea Achim sau Sapera inca mai intelegeam, da chiar Nini sa te faca ciur in halu asta, inseamna ca ceva s-a dus dracului. Marcel nu s-a schimbat el stie una si buna, defensiva sa fie ca restu veden. Acuma baiu e ca el nu mai joaca in formula de 6,7 jucatori care se gaseau cu ochii inchisi, erau plini de ambitie, se potriveau si aveau calitati pt a se apara cu toata indarjirea si a face o tranzitie foarte rapida. problema rotatiei lungi a avut-o si la Medias si asta e un adevar care nu poate fi negat indifernet de rezultatele avute acolo. El e acelasi, dar nu se poate adapta la situatia actuala si la acest lot. Pasalic nu e Chetreanu, Adamovic nu e Cuic, stilul lui Zoran care juca 30+ minute meci de meci ii lipseste cu desavrasire, Dykes e acelasi, dar prea putin. Echipa din 2011 avea cu totul alte caracteristici, fiind toti foarte buni defensiv si in atac mergeau individual...Silvasan, Zoran si Dykes carau greul ajutati enorm la vremea aia de un Cuic intr-o forma de zile mari. Cuic care la randul lui in zilele proatse ale lui Silvasan era capabil sa completeze. Astia deja aveau atat de multe minute impreuna incat jucau singrui si sa nu uitam ca Branko in teren era ceva ce nu gasetsi al tot pasul ca spirit tactic, idei si altele...pe atunci il hulea sala ca tine de minge, eh parca vin si explciatiile

    cu 8 ani în urmă (23.11.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U
      In concluzie, daca ar lasa jucatorii sa se organizeze si sa joace din ceea ce stiu ei am avea mai multe sanse de victorie! Regret sa spun asta dar echipa are nevoie din nou de un soc, acelasi tip de soc la care a fost supus si sezonu trecut cand a fost debarcat Bobo!

      cu 8 ani în urmă (23.11.2015)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Aaaa si care a fost socul sezonul trecut? Ca nu prea s-a vazut socul:)). Tot sezonul trecut a fost un soc continu, inca unu asa si ne-am aranjat de bugete mari. Problema mare e ca juctaorii chiar joaca de capul lor in multe momente mai ales in atac si asta nu e bine.

      cu 8 ani în urmă (23.11.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U
      Pai nu asa au declarat cand l-au debarcat pe Bobo? Pai oricum atacul nu prea il organizeaza Tenter si mai nou apararea doar o dezorganizeaza..... Socul a fost pentru suporteri!

      cu 8 ani în urmă (23.11.2015)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Parerea mea si a altora de pe acest forum se stie. Pintea a fost debarcat mult prea usor de niste jucatori cu caracter 0(timpul din pacate a dovedit asta, cred ca stii si tu ce am avut de spus dupa meciul de anul trecut de la Pitesti si am spus atunci ca jucatorii sunt niste mari magari). Multi pe aici, ce ii dept unii doar pt ca sunt anti-Tenter dupa episoadele Medvedj, sunt la fel de convinsi ca mine ca Pintea e un antrenor mai bun decat Tenter sau macar ar fi o solutie mai buna pt timpurile astea. Totusi cu Pintea am avut nsite meciuri memorabile(la Ploiesti, cu Sibiu acasa). Tenter are calitati e un antrenor bun fara discutie, dar incapabil inca de a lucra cu un asemenea lot, cel putin pana acum.

      Ce ar fi fost daca la Oradea nua m fi avut acel noroc fantastic sau daca la Sibiu nu ar fi fost acel concurs de imprejurari. Aproape toate meciurile le-am castigat cu un chin si un bulan de prima mana.

      cu 8 ani în urmă (23.11.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U
      Sunt prea obosit sa comentez! dar imi aduc aminte destul de bine de discutiile de atunci..... Parerea mea este ca Tenter ar trebui sa isi vada de aparare si Bobo sa faca atacul, oricum cu Bobo echipa se apara mai bine decat ataca acuma! Vreau sa plece Tenter dar in acelasi timp .... Oricum discutia despre Meda este extrem de complicata, el i-a rugat sa inceteze dar ei au insistat sa lupte pentru o cauza care desi il implica el refuza sa o sustina sau macar sa o aprobe!

      cu 8 ani în urmă (24.11.2015)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Asta nu se poate ca un antrenor sa antreneze una si celalt alta, mai e tranzitia intre faze, contraatacul care e extrem de important in fiecare meci desi nu foarte vizibil. Dincolo de asta nu poti sa antrenezi atacul fara sa stii cum te aperi. La halul in care se apara Tenter si ce intensitate cere e greu sa ceri acelasi lucru in atac ca s-ar putea sa treaca de puterile fizice ale jucatorilor. Bobo se apara mult cu pivotul sus la dublare/capcana si de acolo incepea si rotea mult jucatorii si incerca sa acoepere terenul cat mai bine fara a avea idei de sub 70 pct pe meci si alte prostii de astea

      cu 8 ani în urmă (25.11.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U
      Logic ca nu se poate ce am zis eu.... eram mai mult ironic data fiind situatia!

      cu 8 ani în urmă (25.11.2015)
    Raspunde
  • CS Gaz Metan Mediaș Derp :

    mda
    Marcel, antrenorul care ni-l tine pe Nicoara pe banca...

    cu 8 ani în urmă (23.11.2015)
    • CS Gaz Metan Mediaș Derp:

      *
      ținea*

      cu 8 ani în urmă (23.11.2015)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Eh da asta imi aduc aminte, nici cum nu reusea sa il integreze pe Nicoara, ce ii drept nici Nicoara nu juca nimic cu el antrenor...a fost sigurul cu care Nicoara nu a avut un joc consistent

      cu 8 ani în urmă (23.11.2015)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Declaratii de 2 bani
    Va dau linkul cu primul interviu al lui Tenter dupa revenirea lui de acum un an. Aceleasi povesti plus minciuna cum ca Meda a plecat de buna voie. Nu i se misca un muschi pe fata cand mintea ca un profesionist. Va pleca in curand, simt. Din pacate in sala asta sunt numai yesmen-i care nu stiu sa faca un banner cu DEMISIA sau sa scandeze ce ii doare. Anul trecut s-a facut unul in Horia Demian si au pus jandarmii sa il dea jos.
    http://www.digi24.ro/Media/Emisiuni/Regional/Digi24+Cluj-Napoca/Divizia+Locala/Tenter+s-a+intors+acasa

    cu 8 ani în urmă (23.11.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Bn acuma dupa unii Meda trebuia sa joace pana la vreo 50 de ani. Eu unul nu sunt un fan al lui Marcel, dar de aici si pana la a tot bate toaca pe problema Meda si a face banner-e cu magarii e cale lunga. Asta cu banneru o fi mergand pe stadion, dar in rest putem sa traim fara. Exista un patronat, exista voci care se aud cu multa decenta in sala, exista forumuri, deic presiune exista. Dincolo de asta cine da banii isi asuma cata rabdare are si eventuala imputinare temporara a spectatorilor.

    cu 8 ani în urmă (23.11.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Tenter pleacaaa!!!
    Cu siguranta se va sta pana va lua conducerea o decizie. Repet, Tenter nu are caracter. Spectatorii sunt din pacate doar spectatori, nu se mai implica de nota si atmosfera de mall. Cat despre Meda, putea pleca altfel...atat.

    cu 8 ani în urmă (24.11.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Orice ar fi daca pierde cu Craiova, sala asa linistita si calama cum a fost in ultimii ani, ii va cere demisia. a mai avut el un moment prost la inceputul sezonului cand a luat titlul si la meicul cu Muresul castiga asa cuma castigat toate meciurile in acest sezon i s-a cerut demisia. DIn pacate pt el aucm u reuseste sa faca ce a facut atunci si anume sa adapteze

    cu 8 ani în urmă (24.11.2015) Raspunde
  • zapacitu79 :

    mda
    banuiesc ca din cauza lui tenter a renuntat si la contractul din iran meda nu pt ca nu mai putea.

    cu 8 ani în urmă (24.11.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Tenter pleacaaa!!!
    Aici nu e vorba de nimeni decat de Tenter. Nu mai merita sa fie antrenor la BT. Daca scapam de Craiova cum am scapat cu Sibiul sau Pitestiul iarasi mai stam si mai stam si mai stam!! Are cel mai bun si scump lot poate din istorie si echipa joaca dezamagitor, extrem de slab, haotic, fara scheme de atac potrivite, fara entuziasm, fara dorinta, exact ca si acum un an cand a venit. Eu doar atat vreau, sa plece. Cine sa vina in loc? Dragan! De urgenta.

    cu 8 ani în urmă (24.11.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!