Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: „Niște greșeli foarte simple în apărare ne-au impiedicat să obținem un rezultat pozitiv”

Paul Olar

Paul Olar
10.02.2016

 

U-Banca Transilvania a suferit un eșec miercuri seara, la Craiova. Ardelenii au pierdut partida la diferență de 10 puncte, 91-81.

Marcel Țenter, antrenorul clujenilor, pune eșecul pe seama defensivei modeste din final, declarând:

„A fost un  meci aprig disputat, pe care din pacate l-am pierdut, la mare luptă. Am avut momente în care puteam schimba soarta jocului, însă niște greșeli foarte simple în apărare ne-au impiedicat să obținem un rezultat pozitiv”, a spus tehnicianul, conform u-bt.ro.

U-BT dă piept în etapa următoare cu BC Mureș.

*Foto: u-bt.ro

18 comentarii la aceasta stire:
  • tsc_1980 :

    Marcele, Marcele
    Credeam ca v-au furat arbitrii!!

    cu 8 ani în urmă (10.02.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Gully :

    Ete na! Greseli....
    Nea Center, lasa bre ca mai "e" fo' doua meciuri in care sa demnostrezi ca o fo' vorba de GRESELI IN APARARE !!!!
    D'apai nu-i bai....
    PS: Arbitrii au mers la voi in autocar? Ca doar mer'eau in aceiasi directie? ... atat sportiva cat si geografica!
    :-D

    cu 8 ani în urmă (10.02.2016) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Marcele
    Cu declaratia asta chiar ma dezamagesti,Craiova a fost evident superioara si nu s-a pus nicio clipa problema invingatoarei,as putea spune fara sa gresesc ca arbitrii au limitat proportiile scorului.Frumos era sa recunosti ca adversarul a fost mai bun,in rest iti dores mult succes!

    cu 8 ani în urmă (10.02.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    RUSINE
    nu are acele cuvinet in vocabularul personal{adeversarule a fost mai bun astazi}dece nu poate sa spuna si el ce gandeste fara sa scoate tot felu de scenari, ar trebui sa accepte ca atat poate in acest moment, si ca tacticile pe care le adopta nu sunt bune in prezent imi doresc sa fie alcumva ce spun acuma, dar din pacate faptele vorbesc de la sine. Hai U-BT

    cu 8 ani în urmă (10.02.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova adiro :

    Bla bla
    Marcele ,cine n-a fost la meci poate te crede.Din ce zici tu mai aveați puțin și câștigați:)ASUMA-ȚI ÎNFRÂNGEREA!

    cu 8 ani în urmă (11.02.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Alessandro :

    Fara arbitraj
    Meciul se termina la cel putin 15 puncte avans pentru Craiova !

    cu 8 ani în urmă (11.02.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe raduv :

    raduv
    Nu cred că această înfrângere e sfarsitul lumii, sa nu uitam ca in tur am batut la 18 puncte, campionatul e echilibrat si asta este bine pentru spectacol.cat despre antrenor eu cred ca nu se poate judeca foarte usor meritele lui, altminteri regretatul bobo pintea antrena ceva superechipa din Euroleague.
    Ma bucur ca hargrove si-a găsit locul la craiova, pentru ca la cluj sezonul asta a avut evolutii mediocre catre slabe.Si nu cred că are nimeni din conducere nici o vina pentru asta, oare dykes cum de reuseste sa aiba cel mai bun basket al sau sub comanda lui tenter.Si aici ma refer nu doar la puncte ci si la recuperări si interceptii si faza defensiva

    cu 8 ani în urmă (11.02.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Caaaalm ca mai sunt 11 meciuri pana la playoff, deci mai e mult. Vedem noi acolo in playoff cine se bucura. Cat despre mult regretatul Bobo Pintea, nu stiu cum sa iti zic da de cateva meciuri bune incoace, profesorul Tenter a ajuns sa practice tot mai mult apararea pe care Pintea o practica intens cu pivotul la capcana/help...lucru neremarcat de nimeni. Asa ca o fi stiind si secundu al ceva. logic si normal ar fi sa batem Muresul ca sa avem locul doi inainte de meciurile ce vin si inainte de playoff sa ne calculam pasii sa evitam Muresul in sferturi, in rest chiar nu conteaza. In primul sezon cu tenter ne-am dat duhul si am mers in sezonul regulat ca ceasul, am terminat pe primul loc ca sa fim noi mai tari la puncte ca pampersii si dupa aia in playoff ne dadeam duhul in finalurile de meci. In al doilea cand s-a luat campionatul s-a terminat cu cap...locul 2 cu vreo 6,7 batai luate si un path mai usor spre finala. Acuma sa nu cadem in capcana ca pana atunci jucam ca fanu si in playoff devenim zmei ca nu se exista. Sa nu ajungem cu Muresul pana in finala si sa terminam pe un loc cu meci in pluc acasa(adica nu as vrea sa am meci decisiv in atmosfera de praz si voie buna), eu cam asta mi-as dori cel mai mult...

      cu 8 ani în urmă (11.02.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe secretariat1967:

      nu ma pot abtine
      Sa nu te intreb din nou daca fratele tau este la fel de prost ca tine... Constat ca esti un mare "strateg" in ale baschetului care simte permanent nevoia sa muste de fund publicul din Craiova... Referirile tale permanente la praz si voie buna nu isi au rostul...Nu cred ca cineva ti-a zis pana acum ca respiratia ta duhneste de slanina si ceapa... Pe acest site se discuta despre baschet.Cred ca ai ceva frustrari din perioada copilariei ...vad ca iti plac calculele...A fi cel mai bun inseamna a fi mai bun decat toti ceilalti..Daca vrei sa fii campion trebuie sa poti castiga in fata oricarei alte echipe...In rest este teorie...

      cu 8 ani în urmă (11.02.2016)
    • SCM "U" Craiova Gully:

      Liber la 69
      Auzi bai Nooo Ham!...?

      (Si aici nu ma refer la "fara sunca"...ca la voi slana e ca pâinea si ceapa ca pasta de dinti)

      Dar de ce nu faci tu un efort si sa vii la CRAIOVA sa simti pe propria spinare atmosfera de praz si voie bună??? Poti sa aduci si niste prieteni dar nu cred sa ai...

      Incetzii aia pe care ii consideri tu baschetbalisti păreau cam nesustinuti si, culmea, păreau obisnuiti cu ideea intrucat atunci cand au încercat niste oltenasi cu suflet mare sa ii sustina un pic asa, au dat băncile de pământ si au solicitat sa se elibereze sala de spectatori!

      Pai da! La TV meciul nu era dat....cele 3300 de perechi de ochi chiar încurcau calculele Reginei Balului....
      Am auzit ca arbitrii s-au plâns ca le-ati luat bani pe transport cand s-au intors acasa in autocarul lu' Cluuuuuuuuuuuuuuuuuj!! Pai bine bai băieti...asa se face? Ce vina au avut ei, ca doar au încercat din răsputeri!!!

      Înţelesăşi?

      cu 8 ani în urmă (11.02.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe raduv :

    raduv
    Uitati-va putin la jocul lui Jorovic.
    Are 4 meciuri la U, vine dupa o accidentate, are si concurenta pe post si face un meci senzational.
    Si mai aud pe cate cineva ca hargrove nu a fost lasat sa joace.
    Da ce l-a tinut Tenter de mana cand arunca de la 3 si rata, sau cand pătrundea fara nici un fel de perspectiva

    cu 8 ani în urmă (11.02.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    RADUV
    E o aluzie la persoana mea? Daca da atunci explica cum e posibil ca la alta echipa, Hargrove joaca si inscrie cosuri mult mai multe decat la noi, ar trebui sa sti ce poate sa joace Hargrove, dar se pare ca te limitezi doar la aparatea antrenorului

    cu 8 ani în urmă (11.02.2016)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      Hargrove
      Hargrove nu vroia sa joace - el stie mai bine de ce. Ca era suparat pe concurenta, pe antrenor, pe ... e treaba lui. De cand a plecat are procentaje/statistica mult mai buna (da, si minute, dar si procentaje mai bune la aruncari) - iar daca minutele/aruncarile efectuate pe meci tin si de antrenor si de schemele avute (sau lipsa lor), procentajele tin de seriozitatea si implicarea jucatorului!

      cu 8 ani în urmă (11.02.2016)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova alb&albastru :

    Asteptari
    Cred ca e normal ca toti fanii sa doreasca ca jucatorii si antrenorii echipei favorite sa se ridice la un nivel cat mai ridicat.... totusi, mi se par exagerate unele critici de pe aici la adresa propiilor antrenori. Ca a fost Arsic, ca e Popovic, Tenter... chiar si Achim a fost criticat de proprii suporteri ( unii dintre ei, e adevarat), nu stiu ce sa zic.... Mie imi place staful Clujului, toti romani, de-ai casei, oameni care pot gandi un proiect pe termen lung, care conving sponsorii sa fie alaturi de echipa. Referitor la antrenorul Craiovei, mie Popovic mi se pare " peste " ce am avut anii trecuti, da' poate vad eu doar partea plina a paharului.

    cu 8 ani în urmă (11.02.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Exact! That's the point!

      cu 8 ani în urmă (11.02.2016)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      @alb&albastru
      Un punct de vedere care merita respect.

      cu 8 ani în urmă (11.02.2016)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Meci!
    Nu s-a pus niciun moment problema invingatoarei!
    Craiova net superioara!
    Jorovic=Hargrove?:))))....sa fim seriosi!
    Hargrove e un lider ,Jorovic un jucator decent,lent si atat!
    Tenter?...sa ramana la Cluj !...si el isi doreste unde mai gaseste el prosti din astia care sa-i dea 9000 euro/luna si echipa sa nu joace nimic!:)))
    In concluzie ,am facut misto de ei,SPECTACOL!!!:))))

    cu 8 ani în urmă (11.02.2016) Raspunde
  • FC Argeș Pitești andy :

    !
    Clujul cu oricine joaca nu trece de primul tur in playy-off.

    cu 8 ani în urmă (11.02.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!