Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: „Nu este normal pentru nivelul echipei noastre să se afle într-o astfel de situație”

Paul Olar

Paul Olar
12.12.2014

U Banca Transilvania primește sâmbătă, 13 decembrie, vizita Energiei Târgu Jiu, într-un duel din etapa cu numărul XI. Confruntarea are loc la ora 20:30 și reprezintă o șansă de redresare pentru clujeni, precum a afirmat și Marcel Țenter.

"Suntem conștienți de importanța momentului, suntem conștienți de faptul că ne va vizita o echipă în formă, care tocmai și-a primit biletele pentru primăvara europeană în EuroChallenge, însă, știind aceste lucruri, suntem conștienți de faptul că trebuie să învingem, nu ne gândim la nimic altceva. Sper ca modul nostru de exprimare în teren să devină exact ceea ce ne dorim, să arătăm ca o echipă învingătoare și la sfârșitul meciului să ne bucurăm de această victorie. Nu este normal pentru nivelul acestei echipe să fie în situația noastră, însă în viața oricărui grup se pot întâmpla momente de acest gen. Trebuie tratat cu maximă seriozitate, însă cu calm și cu muncă,” a spus antrenorul, conform u-mobitelco.ro

Tehnicianul a evidențiat, totodată, rolul ședințelor de pregătire.

“Eu cred în muncă, mereu am crezut, știu că la un moment dat această muncă își va găsi exprimarea în teren și ne vom putea bucura de rezultatele ei. Așa că rămân pozitiv, îmi doresc foarte mult să reușim să trecem peste acest moment greu și îmi doresc o victorie în primul rând pentru suporterii noștri, care așteaptă altceva de la noi, este normal și trebuie să le dăm acest lucru.”

Mai mult, Țenter laudă gruparea din “Orașul lui Brâncuși”, spunând că Energia are capacitatea de a pune în dificultate numeroși adversari.

"Energia mi se pare o echipă agresivă, care practică o apărare pe tot terenul, incomodă, cu potențial de a arunca de la semidistanta și distanță foarte bun. Acestea sunt lucrurile pe care trebuie să le ținem sub control și atunci avem o mare șansa să învingem. Cred că echipa noastră are nevoie de întăriri pe anumite poziții, însă nu acest lucru este important acum pentru noi, această echipă are suficiențe resurse să câștige un meci de natura celui de sâmbătă. Până la vacanță, trebuie să câștigăm toate trei meciurile din campionat," a declarat principalul lui U, potrivit sursei amintite anterior. "

*Foto: Manases Sandor/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!